onsdag, oktober 5

Shall we hug it out?

Nät ni går på massage eller till frisören eller annan random person som kommer röra er, kramar ni dom då? Eller är det bara jag som gör sånt? Jag tycker det känns skitkonstigt att liksom inte göra det. Jag är även en sån som kramar affärsbekanta och kompisars kompisar och folk jag jobbar med, så jag är visserligen inte så pålitlig när det gäller kroppskontakt och sånt. Ba åh! Vilken fin röd tröja du har idag. Kramas lite? Typ så.

9 kommentarer:

Emelie sa...

Klart man skall kramas, gilla på den! Hade gäna haft en "kramis" här nu. Men istället är jag på utbildning med massa hungriga otrevliga människor som mest av allt vill sätta andra på plats och visa "ha ha jag kan, jag kan - jag är bättre än du..." Silly me trodde att man skulle lära sig saker på utbildningen, inte kunna allt innan...

Kära Syster sa...

Hahaha, nej jag är verkligen ingen kramare. Är inget stort fan av kroppskontakt faktiskt. Så jag förvånar i och för sig ständigt mig själv när jag hamnar i situationer där andra räcker fram handen och jag bara kastar mig in och kramas. Händer nog oftare än jag vill erkänna, när jag tänker efter. Men i det stora hela: gillar inte kroppskontakt.
/Anna

Maria sa...

Hahaha! Du är spritt språngande galen! Kramas gör man när man ses (eventuellt) och när man säger hejdå. Och eventuellt till jul om man är lagd åt det hållet.

Basta.

Johanna sa...

Jag älskar kramar. Kramar typ alla, för det känns trevligt. I Schweiz där alla ska hålla på med de hemska kindpussarna fick jag omvända hela min bekantskapskrets, så att de efter ett tag visste att de skulle köra "the swedish hug" med mig. Bra så.

Linn sa...

Emelie och Johanna: Skönt att jag inte är totalt crazzzzzzy.

Maria och Anna: Hur kan ni inte gilla? Man kramar ju givetvis bara personer man vill krama. Men det är ju mysigt att kramas ju!

Tilda sa...

Nej, jag kramar väldigt få människor, för om jag kramas ska det vara ordentligt och inte lite halvengagerat med ena armen. Kan vara svårt att uppnå en sådan kram ibland. Kramar inte ens min frisör när vi träffas, och då har jag gått till samma frisör i cirka 5 år.

Fast jag kramade min zumbatränare (!) när jag var tvungen att sluta på gymmet, bara för att hon är en så jäkla härlig människa. Och det var inget mesigt kramande där inte! Så jag spar mitt kramande till förmån för de som uppskattar det =P

Linn sa...

Tilda: Jag kramas också ordentligt. Alltid ordentligt. Hatar meskramar. Men verkar inte snåla så värst mycket med dom. Heh.

The world according to Elsa sa...

Jag älskar verkligen folk som kramar på sådär sydländskt maneer. Det finns inget som värmer så mycket. Jag blir glad hur länge som helst över oväntade kramar. Sluta aldrig kramas, basta!

Linn sa...

ja lovar!