tisdag, oktober 4

Inte ens mitt übersnälla ex tyckte om dom

På mitt skrivbord imorse: ett par splitternya skor. Man ba tacktack. Eftersom det är kanelbullens dag idag så får jag väl baka bullar när jag kommer tillbaka och liksom återgälda tjänsten på det sättet. Lite oklart om det kommer bli nån större belöning dock eftersom mina bullar tenderar att anta konsistensen av cement och fungera mer som mordvapen än götte, men kanske har jag fått magiska bullkrafter lately och överraskar alla med goda fluffiga bullar. Vi får se lite där.

4 kommentarer:

Matilda sa...

Knepet är att ha i lite mjöl. Degen ska vara geggig när man bakar. Så säger min pojkvän i alla fall som är en riktig jäkel på att baka bullar.
Dessutom ska du ha på MYCKET smör innan du strösslar på kanel och socker.

Linn sa...

Ja, jag lyckades ju där en gång och då var degen mer en smet än en deg så jag tror att din kille har rätt. Och smöret måste ju minst tredubblas för att det ska bli götte.

Jenny sa...

Jag gillar gillar gillar din blogg, den gör dagen lite soligare på någe sätt :). På tal om bullar bakade jag just sådana, efter ett recept på tasteline.com. Ingrids bästa bullar hette det. Blev asgoda(Jag smög ner äppelmos i dem också).

Linn sa...

Jenny: Tack så hemskt mycket! Kul att du gillar den! Får kolla på receptet när jag har lärt mig det här. Heh.