lördag, oktober 1

Hade du mina nycklar nu eller hur var det?

Jag gick och köpte chips hos min kvartersgrek istället för att ta fjantiga kort. Vi är så du med varandra så jag numera slår in summan själv på kortmaskinen. Det är bara en tidsfråga innan jag står bakom disken. Det är för övrigt till honom jag lämnar mina extranycklar, från honom jag lånar skruvmejslar och hos honom min mamma ställer väskan om jag inte har hunnit hem när hon kommer hit. Men det var ett sidospår. Jag köpte även Per Morbergs tidning och fyra gånger hittills har jag ha!:at. Dyr som fan var den, men nu har jag massa nya tricks. Yey!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hur är det med dig? Bra Söndag? /M

Linn sa...

Hej!
Det är bara bra. Har pratat i telefon med min syster, saknat lite eftersom hon bor på fkn andra sidan jorden, käkat frukost i soffan under täcket och läst en jättemysig bok. Så ja, bra söndag so far. Hur mår du? Har du det bra?

Anonym sa...

Jag har också pratat med min syster, men hon bor inte så långt bort som din, haha. Ok, låter som en skön söndag, eller?! Jag mår faktiskt bra, ut igår men inte så hårt... så ångesten hålls stången idag! All and all, en bra dag här!

Anonym sa...

Förresten så har säsong 6 av Dexter börjat! Men det kanske du redan har koll på?! /M

Linn sa...

Ahmen vad skönt det låter. Och nej! Hade ingen aning! Måste. Se. Nu.