söndag, oktober 23

Ynk 2.0

Det känns inte riktigt som om jag litar på pojkspolingsdoktorn att det inte är infektion. Mina tänder känns kalla i munnen och huden bränner. Det låter väl som feber va? Jag kan tyvärr inte kolla för jag äger ingen febertermometer, men jag tänker bestämma att jag har jättehög feber och att det är ännu mer synd om mig nu.

8 kommentarer:

Doktoranden sa...

Behöver inte vara feber men kan vara. Se till att köp en febertermometer! Om du uppsökte läkare, togs det blodprov för att kolla infektionsmarkörer (CRP, Sänka, vita blodkroppar aka LPK)? Är du svullen på halsen? Har du missfårgat (grönt eller brunt) sputum (slem)? Om allt det är negativt har du ingen infektion utan sannolikt ett virus vilket kroppen tar hand om själv.

Annika sa...

Gud vad jobbigt. Krya på dig. Jag har klippt av mina naglar och vi kan säga att det var för din skull. För att jag BRYR mig!! Seriöst. Ta hand om dig.

Linn sa...

Doktoranden: tur att du finns. Nej, ingla blodprov/tester. Nej svullen i halsen. Ja till slrm. Och dka köpa en termometer imorn när apoteket öppnar.

Annika: tack! Och jag känner mig VERKLIGEN hedrad.

Camilla sa...

Har inga kloka ord men lite krya på sig-ord och så. Lider med dig!

Doktoranden sa...

Är du inte svullen på halsen (i lymfregionerna vilka det finns åtta av, fyra på varje sida) så har du till 99% inte infektion (infektion orskar svullnad) varpå det inte finns några läkemedel att ge mer än standardiserad smärtlindring vid behov (alvedon etc) samt vila, glass och tv-tittande.

Linn sa...

Jag litar på dig mer än honom. Bör alltså stanna hemma från jobbet imorgon, tolkar jag det som.

Doktoranden sa...

Min högst personliga åsikt, jawohl.

Linn sa...

Camilla: TACK!

doktoranden: dina ord, min lag. *stannar hemma*