söndag, oktober 30

Nästan lika bra som nyfödd bebis

En doft jag älskar: tomatsås som puttrar. Tricket till skillnaden mellan en god och en fantastisk tomatsås (och lita på mig här) är citron, rosmarin och socker. Och färska körsbärstomater. Och en skvätt balsamvinäger. Och sen ska den puttra i minst en timma. Okej?

4 kommentarer:

Mia sa...

En timme?! Bara för en sås? Oj. Där har vi svaret på varför jag inte gör såser. =)

Linn sa...

Alltså bara om man vill ha en fantastisk sås. Den blir urgod på tio minuter också. Och det är ju inte så jättemycket jobb med det. Den ska ju bara stå på spisen och bubbla lite liksom.

Anonym sa...

Eller rödlök, vitlök, socker, kanel, salt, svartpeppar. Och bra burktomater. Koka i en timme.

Jag svär.



/I

Linn sa...

Funkar också. Men jag vill nog fortfarande ha i lite kryddor tror jag.