söndag, oktober 2

Effektivitet är kanske mitt finaste ord

Och så sitter jag här och det är söndag och klockan är elva och min kompis gick vid åtta och så har datorn och jobbet ätit upp min söndagskväll. Eller egentligen nästan hela söndagen för vi började kolla på resor och sen gjorde vi en jämförelselista på hotell och sen kunde vi inte bestämma oss så vi kollade på ungefär varenda bild och googlade upp hotell och kollade på street views och filmer inifrån hotellen och fan och hans moster.

Vet ni hur mycket information det finns på internet eller? Tar aldrig slut. Det är därför jag frågar er hela tiden. För att inte bli knäpp. Jag råkar ju vara en sån där som gillar att veta ALLT på förhand. Jag kollar menyer på restauranger i förskott. Kollar Ikeas hemsida innan jag åker dit (sic) för att liksom kunna vara så effektiv som möjligt. Handlar toapapper och rengöringsmedel och tandborstar och allting innan det tar slut så jag inte ska stå där och liksom sinkas av att jag inte har nåt hemma. Eh, sidetracked much? Jallefall.

Eller jag gillar inte att veta exakt allt på förhand. Böcker vill jag till exempel inte veta nånting om innan. Inte filmer heller. Eller kärlekshistorier. Eller kanske bara lite på det sista. Eller kanske ändå inte.

Men allt annat. Det går så himla mycket fortare och smidigare om man har kollat upp innan ju. Det är liksom inte jag som har kommit på det, det bara är så.

2 kommentarer:

Marre sa...

Jag kollar inte alltid så mycket inför en resa men är EXAKT likadan angående toapapper, rengöringsmedel m.m. Insåg för ett tag sen att jag hade ungefär uppemot en årsförbrukning shampo stående, då fick jag dämpa mig lite.

Linn sa...

Hahaha! Du är värre än mig. Jag har bara två diskmedelsflaskor och lite tandborstar.