tisdag, november 15

Mindfulness

Vissa ska ju käka pizza, hemma gjord mind you, och kolla på fotboll ikväll dårå. Trots att vissa inte är värda det för vissa skickade ett mail till en utomkontoring med jätteviktig inomkontorsinfo för att hon var lite för snabb i fingrarna. Det var pinsamt.

En sak som jag faktiskt är rätt bra på nu för tiden är att skaka av mig jobbigheter such as ovan. Förut skulle jag angstat hela kvällen och ba oh noes! Nu får jag sparken! Nu ba ojoj, det var dumt. Aja, shit happens. För vet ni? Det är verkligen ingen som bryr sig om att man gör lite fel ibland. Man får inte sparken för att man gör fel av misstag. Man kan få sparken när man gör fel med flit, men det är en helt annan grej.

10 kommentarer:

Kära Syster sa...

"Vad gör det om hundra år," som vi säger här hemma. Men det är oftast skitsvårt när det väl gäller ändå! Bra gjort att hålla huvudet högt. /Anna

inte skyldig sa...

Haha! Jag har gjort ett sånt där felskick idag! Gud, jag tycker fortfarande att det är pinsamt och dumt. Men tänker hela tiden precis så att äh, vad gör det om hundra år? Då känns det lite bättre. Tills jag ångestar för det igen.

blaskagg sa...

Gjorde också egen pizza. Men kollade på det där programmet med svenskamerikaner svt play istället.

Linn sa...

Kära syster: sen kanske det hjälpte att han svarade direkt med ett "förstår dig, gjorde samma sak förra veckan själv".

inte skyldig: gud ja, jag tycker också att det är pinsamt och dumt. Men det går ju inte att gräma sig över saker man har gjort fel liksom. Man kan ju bara försöka rätta till det så gott man kan ändå. Dock att jag ångestar som faen över särskrivningen. Det var tusen gånger värre.

blaskagg: varå? vad är deT? Ska jag veta om det?

samt: vad är ditt bloggnamn? Jag har alltid tänkt blåskägg, oklart varför, sen blaskägg och nu blask-agg. Det är blask-agg va?

blaskagg sa...

Äsch. Det är inget måste. Och äsch. Man får uttala det som man vill.

Linn sa...

Asså menade inget elakt asså. Menade på riktigt, vad är det? Ja, jag vet att jag kan googla, men det är mkt roligare att få saker återberättade. Och okej, då är du blaskägg.

blaskagg sa...

Vet inte vad som hände med mitt svar, och det blir pinsamt nu om det dyker upp och jag svarar två gånger om MEN SKIT I DET.

Amerikaner med svenska rötter som kommer hit och söker sina, eh, rötter. Blir orimligt lillebrorsstolt av amerikaner som säger awesome om något stereotypt svenskt.

blaskagg sa...

Stereotypt? Stereotypiskt?

Linn sa...

Ah, jag förstår. Jag blir snarare lite irriterad över deras I AM SWEDISH bara för att nån farmorsfarfarsfar kom från Mora. Men lägger till i "att se"-högen. Jag kan ju ångra mig.

Och stereotypt är det väl. Fast stereotypiskt var ett mycket roligare ord. Ska använda det istället.

blaskagg sa...

Heh, tycker sådan där amerikansk skit är härlig. Det som gör programmet sevärt. Innehåller dock lite tävlingar också som är tråkiga.