onsdag, november 23

Stockholmsproblematik

I Stockholm, för er som inte bor här eller har hört om det, så står det ett gammelt träd utanför SVT. Nu vill kommunen fälla trädet. Det vill inte trädkramarna, som gråtande talar ut i teve om att det är ett hot mot demokratin att fälla eken, så dom har bosatt sig i trädet, tänt gravljus vid trädet, bildat människomur kring trädet. Det hela styr om trafik och kollektivtrafik i närheten, tar polisresurser och är allmänt jävla idiotiskt. Egypten demonstrerar för demokrati och frihet. Andra länder kan inte ens demonstrera. Men Stockholm, Stockholm tycker att det är helt okej att fullkomligt ösa pengar på att det är synd om träd. Plus: jag måste gå femhundra meter extra till och från bussen varje dag. Det är skitjobbigt. 

Om ingen hugger ner det där jävla trädet innan jag åker hem idag kommer jag personligen gå dit och spränga det i bitar.

6 kommentarer:

k sa...

kunde inte ha sagt det bättre själv. man blir så trött bara. fine, liksom, hitta din nisch och kriga för vad du tror på men en 500 år gammal rutten ek?

folk är idioter.

/humbledore

Omomigen sa...

Men just jävlar! Vi måste ju kolla upp den där konstfackselevens arbete på dom surdegar som aldrig fick komma hem efter semestern!? Sommarsurdegarna.

/avd saker som bara kan hända innanför tullarna.

Trasselkvast sa...

Alltså, jag förstår det du menar, och jag håller ju egentligen med, MEN samtidigt så älskar jag att vi bor i ett land där allt du skriver om eken är möjligt.

Sen visade det sig tydligen att den visst inte är rutten och kan stå kvar. Skönt ändå kan jag tycka, allt folk här inte har något värre att demonstrera om än en ek.

Linn sa...

humbledore: word, word!

omomigen: Tar du reda på det är du gullig?

Trassekvast: Friheten att demonstrera är fantastisk, det är jag inte ett dugg oenig om. Att det inte skulle finnas nåt värre att demonstrera om än ett träd är bullshit och jag tycker inte att det är ett dugg fint att det står massa idioter och slösar en helvetes massa pengar som hade kunnat gå till nåt viktigare än att babysitta ett träd.

Annika sa...

Hahahaha. GÖR DET! I like!

Trasselkvast sa...

Jag sa faktiskt inte att det inte finns något värre att demonstrera om än ett träd. Bara att DE inte har det. Good for them, no?