onsdag, november 16

Somliga går med trasiga skor. Somliga har inga alls.

Jag blev blixtindragen i ett möte med vår finanschef och nån chefssnubbe från nån bankgrej så jag satte på mig skorna. Man kan faktiskt inte skaka hand med gubbe i kavaj i strumplästen. Herregud, Ribbing skulle skjuta mig. Plus jag sportar regelrätt knullrufs idag och nån måtta får det vara på att vara edgy. Så, jag satte på mig skorna. Mötet gick bra. Jag sa saker som tillväxtmarknad och bedrägeripolicy och i dagsläget, typiska tecken på vuxenmöte. När vi hade skakat hand och jag var på väg tillbaka till mitt skrivbord så kommenterade hela tre personer det faktum att jag var skoburen. En meddelade att vår produktionschef till och med kommenterat det i ett möte häromdagen.

Ribbing skulle skjuta mig ändå va? Med eller utan viktig gubbe?

3 kommentarer:

Josefine sa...

Jag har heller aldrig på mig skor. Jag tror faktiskt inte ens att jag kan tänka ordentligt då (på riktigt - då tänker jag istället bara på hur obekvämt det är med skorna). Jag måste ha fötterna uppe i stolen, sitta skräddare eller så. Och det kan jag inte om jag har skor.

Kära Syster sa...

Det är faktiskt inte vettigt alls att ha skor på sig hela dagen. Äckligt rent av, så dina kollegor kan skatta sig lyckliga och varsågoda att ta efter ditt goda exempel!

/Anna

Linn sa...

josefine: yey! Vi är två! Jag kan absolut inte heller tänka. Dels blir det för varmt och dels måste man sitta rak i ryggen och det funkar ju inte. Barfota FTW!

Anna: Tack tack!