tisdag, november 8

Fråga Linn (igen) pt. 4

felicia undrar igen:

okej ... jag undrar en sak till. du verkar ju ibland blogga på arbetstid, hur tänker du om det? har du någon gång dåligt samvete, eller försöker du dölja det?
(jag läser sjukt mycket bloggar på arbetstid. måste för fan få lite stimulans mellan de enformiga arbetsuppgifterna. men jag skäms om nån ser att jag gör det.)

Jadu felicia, uppenbarligen tycker jag ju att det är okej. Heh. Nej, men så här ser jag på det: Det viktigaste med ett jobb är att man gör det man är anställd för och att man gör det bra. När jag gör det spelar inte så stor roll för varken mig eller min arbetsgivare. Där jag jobbar nu har vi ingen övertidsersättning eller fastställda raster eller så. Det är frihet under ansvar som jobbet vinner på för nästan alla jobbar över. Givetvis har vi rätt att "ta rast", men vi har inget för- eller eftermiddagsfika på jobbet så oftast sitter jag vid datorn hela dagen, förutom de tjugo minuterna jag käkar lunch. Att blogga eller läsa bloggar är för mig att ta en femminuters rast, typ. På samma sätt som andra här kollar youtube-klipp eller går och röker. Jag har inget dåligt samvete för jag vet att jag sköter mitt jobb. Den dagen jag prioriterar blogg framför det som betalar mina räkningar kommer jag skämmas som fan. Som vuxen människa tror jag att man vet när man passerar gränsen för vad som är okej eller inte.

1 kommentar:

Alice Foster sa...

Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141