måndag, november 7

Fråga Linn (igen) pt.1

Limpy undrar:

Om du fick gifta dig och leva med en kändis resten av livet, vem skulle du gifta dig med då
Oj, vad svårt! Jag är ju kär i så himla många kändisar ju. Men Robert Downey Jr. ligger bra till. Han verkar rolig och så har han "levt lite" så han kan berätta godnattsagor om sitt vilda leverne för mig. Åh! Eller Popsy. One's gotta love the Popsy. Tänk att få gosa in sig i den där stickade tröjan när han berättar godnattsagor om skidtävlingar och valla. Eller Edward Norton för han har världens finaste röst och jättesnälla ögon. Eller Alexander Skarsgård för att han bara är så jävla het. Och verkar ha självdistans och vara rolig. Nån av dom borde väl bli ihop med mig, no?

Vem var du när du var 16 år?
Jag var en ganska så präktig, ganska så duktig, ganska så snäll tonåring. När jag var sexton var jag ihop med min första kille och alternerade mellan att hänga med honom och att festa med mina kompisar. Jag argumenterade med lärare och jobbade som telefonförsäljare och var barnvakt åt mina kusiner jättemycket. Sen dansade jag och så tränade jag friidrott fem dagar i veckan. Jag var ungefär tusen gånger duktigare då än vad jag är nu. Ibland bråkade jag med mina föräldrar och slängde lite i dörrar och skrek och grät lite och så, men i övrigt var det nog ganska så lätt att vara förälder till mig. Jag hade mycket kompisar och var nog rätt omtyckt. Rent generellt så har jag haft en väldigt enkel tonårstid, så inget ångestande eller armskärande eller svartsminkningar här inte. Jag hade Filippa K-kläder och helknäppta koftor och typ foträta skor. Som sagt, jag var ungefär fyrtio år gammal när jag var sexton.

Vilket är ditt favoritdjur?
Eh, inget djur? Jag gillar inte djur. Men typ en vandrande pinne kanske? För att det är ett så sjukt djur. På teve gillar jag stora kattdjur, just för att dom är så stora.

2 kommentarer:

felicia sa...

hej! jag undrar faktiskt vad du gillar för vin. är du bra på vin? jag skulle gärna vilja ha tips.
sedan tycker jag (som bara läst din blogg i ett par månader bara) att du verkar ha ett bra självförtroende och gillar dig själv. nu vet ju jag inte om det är så, men om - hur har det blivit så? det verkar bra.

gillar din blogg skarpt!

The world according to Elsa sa...

Jag vill ha Evan McGregor! Och Edward Norton.