måndag, november 14

Har läst ut bok. Den var...bra. Eller ja, hade den varit svensk så hade typ Leif G.W skrivit handlingen och hon Jag ska sjunga dig milda sånger-Linda ( Linda väl?) Ohlsson orden. Den är sävlig och lite som en dimmig morgon över öppna fält, där man helt plötsligt hittar en kropp i diket när man kör hem traktorn. Och sen ska hela byn intervjuas om kroppen och så. Men jag gillar språket som blir vid en översättning från japanska till engelska. Det är nåt med verben som blir så rent och rätt. Tänker definitivt beställa fler böcker av Keigo Higashino, men först ska jag bestämma om det är okej att äta glass till middag.

6 kommentarer:

Omomigen sa...

Jag har också fått tillbaka läslusten, prisa gud! Gick mentalt bananas på Pocketshop igår, i verkligheten köpte jag bara två böcker på grund av en privatekonomi som har fått utstå mycket på sistone men ba böcker? Kärlek. Allafall, du min kära böna ska dricka vin med mig nån dag. Det har jag bestämt. Fredag är en bra dag och så även närsomhelst nästa vecka.

Linn sa...

Vet du? Jag tänkte precis på dig och ba jag måste ringa omomigen! Kanske vill hon vina med mig på fredag?

Så JA! Vin fredag! Alltså vin på fredag, ej vinfredag. Kan stava. Ibland.

Kära Syster sa...

Glass är okej, mini-keso är inte okej. Se där, man lär sig! /A

Omomigen sa...

Vinfredag, vin på fredag, potato potato känner jag om den. Eller win-win...eller nåt. Hur som helst är det en date, win på den!

Omomigen sa...

Ps. Man får äta glass till middag.

Annika sa...

Är man stor så får man äta vad man vill. Glass, lakritspipor..ja till och med löksås.