tisdag, november 8

Fråga Linn (igen) pt.3

emma sofie w undrar:
undrat länge varför du ratar veg.substitut så himla hårt? har för mig att du gjort det i något inlägg (obs. kan ha fel.)
Alltså jag ratar inte vegetarianer (eller hehe, det kanske jag gör ibland, men jag menar inget med det. Det är bara på skojs.) men quorn är bland det vidrigaste jag vet. En kemisk cocktail på mögelsvampprotein och äggviteämnen där mineraler och vitaminer tillsätts tillsammans med köttaromer. Alltså nej punkt tack. Jag tror på naturlig mat och äter så lite tillsatser och fejkade smaker som möjligt. Det finns massor med goda grönsaker och bönor och grejer där proteiner och mineraler och vitaminer och framförallt smaken är naturliga som jag tycker är ett mycket bättre alternativ för vegetarisk kosthållning. När det gäller tofu tycker jag i och för sig också att det smakar äckligt, men framförallt så är jag allergisk mot det så därför äter jag det inte.

om du fick utbilda dig till precis vad du ville, vad skulle du bli då?
Gud vad svårt! Jag vet faktiskt inte. Jag gillar den utbildningen jag har i botten, ekonomi är ju en jävligt bra grund faktiskt. Men jag skulle nog kanske vilja gå på Berghs och läsa nåt med marknadskommunikation. Eller allra helst så skulle jag vilja vara typ praktikant hos nån som är jävligt duktig på det här med marknadsföring och kommunikation och sånt.

vad önskar du just nu?
Uhm, svårt. För mig önskar jag att jag kunde få vinna lite pengar så jag kan köpa massa saker som jag vill ha, men som inte ryms i min lön. Och att mitt immunförsvar kunde skärpa till sig en smula. För världen så önskar jag att alla föräldrar skulle lägga sina egna issues åt sidan och stötta sina ungar så barn slipper lida för vuxenidioti. Barn förtjänar att bli sedda och lyssnade på och hjälpta.

om du inte fick bo i stockholm, var i sverige skulle du bo då?
I Lidköping. Om jag inte får leva storstadsliv så vill jag leva lantliv och vara nära det som är hemmahemma.

något udda intresse som du kanske har?
Alltså jag är så jävla tråkig så mina intressen är utan inbördes ordning läsa, laga mat och prata. Jag gillar att läsa psykologiböcker och vetenskapens värld och sånt, men det är ju knappast ett udda intresse?

5 kommentarer:

felicia sa...

okej ... jag undrar en sak till. du verkar ju ibland blogga på arbetstid, hur tänker du om det? har du någon gång dåligt samvete, eller försöker du dölja det?
(jag läser sjukt mycket bloggar på arbetstid. måste för fan få lite stimulans mellan de enformiga arbetsuppgifterna. men jag skäms om nån ser att jag gör det.)
det var roligt att läsa dina svar, jag tycker det är skitskoj med sådana här fråga-svar-grejor.

Linn sa...

Kul att du tycker att det är roligt. Det tycker jag också!

.perpotator sa...

Bra sagt om quorn! Det är fan vidrig och passar lika illa på middagsbordet som såna där röda förpackningar med färdigrätter. Blörk

Linn sa...

Ja, jag kan ju inte för mitt liv förstå nån som stoppar i sig det där frivilligt.

Alice Foster sa...

Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141