torsdag, november 3

Ung och bortskämd

Idag ska jag åka hem till min mamma. (Och min pappa, men han är inte så viktig i det här förutom att han ska hämta mig på tågstationen och att jag tydligen behöver hjälpa honom med att hans iPhone SURFAR PÅ INTERNET SJÄLV FAST JAG BARA STÄLLER KLOCKAN! Ni förstår ju att min pappa har fått en iPhone 6 där Siri har uppgraderats till att helt utesluta ägaren och härja runt på egen hand. Dessutom dyker inte hans mail upp automatiskt på den ena datorn när han trycker på S som den gör på den andra där jag tydligen har ställt in att det ska vara så (?)) Oj, vilken lång parentes. Iallafall så ska jag åka hem till mamma och låta henne följa mig i hasorna och klappa på mig och krama mig och laga mat till mig och skämma bort mig i största allmänhet. Det ska bli så inihelvete mysigt så jag längtar typ ihjäl mig redan.

4 kommentarer:

MissParker sa...

Fy fan vad härligt att bli bortskämd av sin mamma! Har ALDRIG hänt för min del, och kommer till 99,9% aldrig hända, tyvärr.

Tur att jag har en svärmor som är mästare på sådant där ;)

Ha en skön helg och lycka till med pappaproblemen!

Jojjo sa...

De är bra att ha, de där mammorna!

Sofia sa...

Fint!
Vem är Siri, hon är über alles nuförtin?

Linn sa...

MissParker: Så länge man har nån som kan skämma bort en i livet så spelar det inte så stor roll vem det är tror jag. Din svärmor verkar toppen och förhoppningsvis är hennes son det också.

Jojjo: Ja!

Sofia: Siri är hon som är inneboende i nya iPhonen. Hon som bestämmer saker och googlar saker åt dig. Typ som en liten sekreterare.