onsdag, november 2

Sofftjatet revisited

Okej. Dom här sofforna har vi (som synes) på jobbet. Den med sån där lång del på är urskön. Den långa delen skulle hemma hos mig vara på vänstersidan och in mot en vägg. Eftersom jag inte bor ihop med nån kille så får ni ställa upp som smakråd. Ärligt nu, hur fula är dom här sofforna? Och vilken är bäst? Och vad tycker ni om tyget? Det ser ut som den vänstra rutan, den högra är en förstoring.
14 kommentarer:

It's all gonna be fine sa...

Jag tycker tyget är asfint. Soffan är ok och är den skön är den alldeles säkert värd ett köp. Men - kommer du inte sakna armstöd?

Matilda sa...

Fan. Skrev en lång kommentar som försvann. Kontentan var: Köp om den är bekväm, snygga till den med kuddar och tyg.

Linn sa...

Det är det jag funderar på också. Men hela den långa delen kommer stå mot en vägg och då kan jag ju lägga massa kuddar där och så blir det armstöd liksom.

Linn sa...

Matilda: Oh noes! Hatar när kommentarer försvinner. Dumma cyperspace. Jo, men jag har massa roliga kuddar. Jag tycker ju egentligen att den är rätt ful, men den är så jävla skön att sitta i.

Anna sa...

Jag har varit sugen på precis det tyget länge!

Johanna sa...

Tyget - ballt!

Jag tänkte också på att man nog saknar armstöd, men du skrev ju så smart att den ska stå med massa kuddar mot vägg och då kan man ju hänga där liksom.

Honey sa...

Jag tycker inte den är särskilt ful, mest opraktisk eftersom den är vit (säger min inre tant :)). Den ser jätteskön ut och tyget har en grymt härlig färg. Köp!

Elsa sa...

Jag tycker att en soffa utan armstöd inte är en soffa!

KAROLINA sa...

Hur bra som helst, behöver väl inga armstöd om du har vägg bredvid och kuddar, massor med kuddar. Tycker jag då.

Själv har jag en soffa från 50-talet. Snygg som satan, men väldigt obekväm dvs. sällan man sitter och dreglar i den. Så ja, jag röstar för bekvämlighet!

Jojjo sa...

Jag säger som de andra: Underbart tyg (har tygprovet hemma och har suttit och fingrat på det ett bra tag) och med det så blir ju soffan en helt annan, mycket roligare än den vita! Kör!

Linn sa...

Ja, visst är tyget skitsnyggt? Jag är också tveksam till att inte ha armstöd, men jag tror det blir bra ändå. Tack för hjälpen!

Anonym sa...

what?! jag tycker dom är skitsnygga, med och utan armstöd. det är ikeas kivik ällleee?

har bestämt mig för kivik till nästa lägenhet men frågan är ju om de håller länge? alltså, inte säckar ihop och sådär..?

Linn sa...

ahmen TACK! Och yäs, det är Kivik. Vi har varianten med armstöd på jobbet också, men den blir så javenne soffig. Passar ej hos mig. Och jag vet inte hur bra dom håller, men mig veteligen så är Ikeas kvalitet på soffor/sängar helt okej. Plus, det är ju inte så att den är snordyr liksom. Mkt bra in alles!

Anonym sa...

Den kommer att bli skitful på mindre än ett år. Tendenser syns på bild nr 2.

Ryggen är för mjuk och rasar ihop som en kudde man sovit på en natt... Har ju börjat bli sunkig redan i butiken...

Sorry, men den skall du inte köpa!

Mvh/Micael.