onsdag, januari 11

Lite som en junkie faktiskt

Minutrarna på morgonen när man står och väntar på att kaffet ska droppa ner i kaffekannan drip....drip....drip känns så o ä n d l i g t långa. Längre än SL-minuter. Längre än tvättstugeminuter. Längre än sekunderna i gynekologsstolen.

2 kommentarer:

Omomigen sa...

Tricket är att preparera bryggaren på kvällen. Sen lägger man mobilen med larmet på i köket, blir svinsur för att man måste springa till köket yrvaken men väl där trycker man först på snooze, sen igång bryggaren och springer sen tillbaka till sängen. Efter nio minuter tjuter helveteslarmet igen men då -wihoo! Nybryggt kaffe, lagom till uppvaket. Nästan.

/proffsknarkaren

Ps. I längden kan det vara bra att införskaffa en morgonpigg partner men tills dess är det här en ganska bra nödlösning.

Linn sa...

Alltså jag hinner verkligen inte brygga kaffe hemma. Jag gillar sängen för mycket för att slösa 10 minuter på kaffe hemma. Men när jag kommer till jobbet så är jag DESPERAT och om ingen annan har bryggt kaffe då så tar det URLÅNG TID innan kaffet är klart och då är det på gränsen till tårar.