måndag, januari 30

This is my blog and I brag if I want to

Närå, jag ska sluta dryga mig nu. Men ni förstår, när jag skriver vad jag har gjort i duktighetsväg i bloggy så blir det nästan värt the effort. Alla duktiga saker är roligast när man får skryta om dom. Så. Jag var och handlade förut också.

Jag vet att det låter som att jag städar jämt och lite störd är jag nog av diverse anledningar, men jag blir stressad av att det ser ut som fan hemma. Jag kan inte slappna av, hatar att vara hemma och blir sur. Som tidigare idag helt enkelt. Så här när sofforna är dammsugna och böckerna tillbakaställda och skräpet bortburet och jag ser mitt sovrumsgolv igen och alla ljusstakar har nya ljus och det knastrar inte under fötterna när jag går och toaletten luktar fräscht och kylskåpet är fullt så finns det liksom inga mer borden kvar och då kan jag slappna av hemma. Det räcker med att jag är stressy på jobbet. Hemma ska vara lugnet.

Imorn när jag går från jobbet så kan jag gå hem och bara lägga mig i soffan med en bok och tända ljus och slappa. Mmm...mys.

Ja, antingen tror ni på den varianten eller så är det så att mamma kommer till stan imorn och I'd be damned om hon hittar nåt stök den här gången.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Haha - mycket skönt att det fanns en rimlig förklaring som låg där och skvalpade i bakgrunden ;)

Men BRA jobbat oavsett orsak! Och såklart ska man bloggskryta, lite beröm förtjänar man efter sånt slit.

Tears and Pearls sa...

Jag kan verkligen inte slappna av om jag inte har ordning hemma... hade velat vara en sån som bara kunde skita i allt... o ligga i soffan o slöa hela tiden....

Linn sa...

Johanna: hehe. Det andra är också sant iofs. Jag blir helt snäll när det är rent och fint omkring mig. Och TACK!

Tears and pearls: Samma här. Fast vill ändå inte vara en person som enbart ligger i soffan och slöar. Nu kan jag iallafall skylla mitt slöande på att jag är duktig andra dagar.