lördag, januari 14

Big spendah

Spontanköpte precis en soffa (well, spontan och spontan, jag har trots allt provsuttit den vid två tillfällen och kollat på den cirka tusen gånger innan) och som varje gång jag köper nåt som är lite dyrare så känns det som om jag gör nåt jag inte får. Som om jag har snott pappas kort och liksom beställer saker i smyg, vilket jag för övrigt aldrig ens har gjort. Jag har alltså lite svårt att förhålla mig till att jag är vuxen nu och har egna pengar som liksom inte består av 36,50 på ett Maestro-kort. 

Måste springa. Ska leka taxi för mina föräldrar ikväll.

3 kommentarer:

Johan sa...

Jag kan tycka att det är ändå är rätt bra att ha lite ekonomiska spärrar. Kan sakna det ibland, även om jag är långt från magnetiserade sedlar på TV3.

/Han som råkade köpa ett hus nar han var 20.

Linn sa...

Haha! Någ hus har jag inte spontanklpt, men väl två bilar och typ en lägenhet. Är rätt duktig på att göra av med pengar, men storköp skrämmer mig lite. Och ekonomen i mig ser till att jag har vuxengrejer som pensionsspar och buffert och sånt. Resten har en tendens att gå åt.

Johan sa...

Då är vi nog ändå rätt lika. Bilar har jag också råkat köpa. En på grund av att föregående bil hel plötsligt blev såld och en på grund av semiöverlagt prat med bilsäljare, (så skriver du på här nere... Jaha, då gör jag väl det. Oj.).

/Han som sålde huset innan körkortet visade 22.