måndag, januari 30

Applådera, tack

Hängt upp alla kläder i garderoben
Tvättat
Dammsugit
Dammtorkat
Stuvat undan skräp
Varit på återvinningsstation med tidningar
Dammsugit bakom spisen(!)
Torkat av alla köksluckor
Städat toaletten
Bytt lakan

Sen tänker ni på att jag är bakfull. Jag är imponerad själv faktiskt.

5 kommentarer:

Ragnar rödskägg sa...

*applåderar*

elsa sa...

Men herregud. Hur örker du? Lägg dig ner i din nya soffa med chips och mineralvatten och embrace din bakfylla qvinna.

Josefine sa...

Superwoman! Jag orkar inte ett skit när jag är bakis. Men det spelar ingen roll längre. När man har barn får man ändå ta sig upp och ta hand om livet. Så jädra jobbigt alltså. Och du gjorde det utan tvång. Mkt imponerande faktiskt! Alltså på riktigt.

Johanna sa...

Vansinnigt imponerande! "Dammsugit bakom spisen" - vad fan liksom? Har jag aldrig gjort i mitt liv. Och du gör det bakfull! Heja!

(Inser nu att du ganska ofta bloggar om att du torkat ur skåp och sånt, är väldigt imponerad och förundrad över detta. Sådana saker... gör jag nästan inte. Alltså jag dammsuger ju ibland. Men torka ur skåpen regelbundet? Njeeee. Måste vara så att du ÄR superwoman).

Linn sa...

Ragnar: Tackar!

elsa: haha! Ska göra det ikväll istället. Inget är mer avslappnande än att ligga på soffan och veta att ingenting behöver göras.

Josefine: Det var andra dagen på bakfyllan, mind you. I söndags kunde jag inte ens stå upp så det fanns inte en chans att jag skulle städat då. Och det här med att inte behöva göra det, well, man behöver göra det barn eller inte. Att bo själv är ju hela grejen med att behöva göra allt själv hela tiden. Buhu. Närå. Det är helt okej. Och tack för peppen!

Johanna: TAck igen! Och jag tror att min spis hade krupit iväg om jag inte hade gjort det. På riktigt.

Och alltså, jag bor på 36 kvadrat. När jag skriver att jag har torkat av alla köksluckor så menar jag sex stycken och fem lådor. Det är inte jättejobbigt. Och jag bor i en lägenhet utan köksfläkt så om jag inte gör det så blir allting geggigt och äckligt. Igår diskade jag ur besticklådan för första gången sen jag flyttade in i september 2009 så så himla superwoman är jag inte.