söndag, januari 8

Nu är det natten

Sofia kom med en påse ostbågar och landetbrallor och soffhängde och drack te och fnittrade åt Bridget Jones. Det var _precis_ vad jag behövde. Prata lite livet, prata lite böcker, prata lite TLC. TLC ni vet? Kanalen med enbart kvalitetsteve. Say yes to the dress, Cake Boss et al. Perfuckingfekt för söndagshuvvet. Man kan sitta med huvud lätt lutat på sned och bara stirra på teven och vips har två timmar flutit förbi. Vad såg du på? Jaaa, well, det var en...tårta/klänning och ehm...nån blev stressad och på slutet grät nån med lösnaglar. Ni fattar storheten va? Och innan ni ba mäh hallå, är inte du hipster? så kan jag meddela att jag ägnade gårdagskvällen till att titta på tysk film om utsatta konstnärer under öst/väst-tiden. Vasägerninurå? Hipster enough for you? Och den var bra. Fast jag grinade lite i efterhand för det var så sorgligt att folk dog och så, men det behöver vi inte prata om mer. Nu ska jag gå och hata lite på mitt alldeles för fluffiga täcke och somna på spikmattan. Godnatt.

2 kommentarer:

Josefine sa...

Det låter så jäkla skönt *vill också ha TLC*. Den tyska är det den... eh vad heter den nu igen då.. De andras liv? I så fall: så himla bra film.

Linn sa...

JA! Den andras liv hette den ju. Mycket mycket bra film faktiskt. Måste erkänna att jag var sjukt skeptisk (jag menar come on, tysk film?), men jag fick ändra mig. Och TLC ingår i mitt grundpaket hos ComHem. Eller ja, mediumpaket då. Fast massa massa kanalplatser bort så jag hittade den typ nyss trots att jag har haft den i 2,5 år.