onsdag, juni 17

Husägarn Husägarsson

Vi fick, som titeln kanske hintar om, nycklarna (samt ägarskapet) till Vårt Nya Hus igår. Det tog ciiiiiiirrrrkka tre minuter efter gamla ägarna hade gått efter här sitter proppskåpet, så funkar poolen-genomgången tills jag hade klickat lös iallafall fyra fönsters fejkspröjs. Som en gammal sekelskiftesvurmare är jag ju otroligt förälskad i äkta vara, men plastspröjs som bara sitter på utsidan på ett hus byggt 2012? No to the thanks! Nu är dom iallafall borta. Vi behöver ev-en-tu-ellt även skruva bort 6 små skruvar per fönster och pluppa i nån plastplopp i hålen för att dölja helt att det någonsin suttit något där, men eftersom jag är en slarvmaja så är jag nöjd redan nu. Det blev så stor skillnad också! Inte bara exteriört där det gick från typ nittiotalsmassproduktion till modernt trähus, men på insidan! Det är öppen planlösning på nedervåningen och jag tror att vi mätte vardagsrummet igår till typ 40 kvadrat plus ett kök på ca 20 där det totalt sitter 4 fönsterpar. (Ja, det är fönster överallt.) Och när varje fönster dessutom var uppdelat i sex olika små partier blev det väldigt stökigt och kopplingen inne-ute som man ju ändå är ute efter med fönster liksom försvann. Et voila! Nu är den tillbaka. Vi har pool också förresten. Den är jättestor och JETEVARM. Gamla ägarna måste ha låtit den vara där under sitt låsta plasttak under värmeböljan för det var TRETTIOÅTTA grader igår. Tji fick jag som hade räknat med ett svalkande bad efter att ha tömt första flyttbilen kan man säga. Andreas plaskade lite för oss båda och sa att det var skönt efteråt när han blev sval av luften (det var 27 grader igår).

När det var dags att lämna ville ingen av oss åka därifrån. Vi kan ju inte bo där än för idag är det målare där och nästa vecka ska vi slipa golven så inga möbler får komma in innan dess, men vi kan vara i trädgården och leka i lekstugan och bada i poolen (och kanske råka pilla bort en jätteful staketgrejimoj) så vi åker till Lidköping imorgon ändå. Vi har fått låna huset vi hyrde förra sommaren (älskar att instagram verkligen löser ALLT om man frågar) som ligger nån kilometer från nya huset så vi kan gå emellan. Barnen ska få kolla på sin nya förskola och kanske gosa med min fd ingifta mosters systers nya cockerpoo-valp. Eller så är det jag som ska gosa med den, men OAVSETT så ska jag få vara precis där jag kände igår att det är menat att jag ska vara: i Lidköping.

5 kommentarer:

SARA sa...

Det låter helt fantastiskt! Känslan! Storleken på huset! POOLEN!! Grattis igen till detta drömmiga!

Tove sa...

Grattis till huset och ert nya liv i Lidköping!

Linn sa...

TACK!

LILIAN NIKKY sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERI STAV OCH DOMSTOLSFALL.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}