fredag, juni 26

Flytta i helvetesvärme

Jag är inte gjord för värme. Jag kan absolut gå i 100 den-stumpbyxor när det är minus tjugi och inte bry mig. Fryser bara när jag har druckit vin pga tål egentligen inte alkohol så då blir min kropp knäpp. En av anledningarna till att min alkoholkonsumtion förmodligen summeras till totalt två flaskor vin och tre öl per år, utan att underdriva, nuförtiden. Det är ju gott SÅ INI, men jag vet liksom aldrig om jag kommer må illa efter en öl eller fem. Oftast kan jag dricka ungefär två glas och må bra, men så fort jag kommer hem börjar jag frysa och sen har jag lite frossa och mår rätt illa och sover som en kratta och då blir det liksom sällan värt det. Det enda som verkar vara undantaget är rosévin, därav dom två flaskorna ovan. Det är mitt sommar-unn. Ja, inte för att det dricks nåt annat än vatten just nu iallafall men eh ja det var en passus.

Vi har snart packat ihop huset. Det är beyond obekvämt att packa i trettio graders värme och nu såg jag att väderprognosen för imorgon OCKSÅ innebär helvetesvärme. Vad skönt det ska bli att packa in tjugo kubik flyttkartonger imorgon. Mmm...längtar. Jag kollar ju aldrig vädret (vi har pratat om det förut) eftersom det ändå blir vad det blir, men har jag råkat göra det och så vet jag också att när jag tänker att vi ska ha vårt mys, vår gosiga semesterstart med bad och långfrukost på altanen blabla så ska det SPÖREGNA I EN VECKA. Känner mig kränkt.

Det blev klart med ny chef på min avdelning på jobbet i veckan också. Jag tror att det blir jättebra och dom två möten vi har haft sen dess för att "överlämna" eller vad man ska säga har varit SÅ BRA. Vi hade kunnat uträtta stordåd tillsammans, backad av nästa chef som typ berömmer allt jag gör. Nu får han istället tuffa på i motvind med gnällspikarna som är mina kollegor, men eftersom han är man så kommer dom säkert lyssna bättre än på mig. Det ska bli en ren jävla FRÖJD att slippa dalta med mina kollegor mer. Nu blev det ju så här, men även om Lidköping inte hade hänt hade jag nog inte stannat där iallafall. Orkar inte babysitta mansbebisar, även om det som sagt finns rena guldkorn också. Mina barn är liksom mindre lättstötta än vissa av mina kollegor och ni som vet vet men för er andra: en tvååring kan liksom lacka för att man öppnar dörren "på fel sätt" eller råkar lägga mackan på en assiett istället för på bordet.

Nu ska jag ta tag i barnens rum. Ska bara samla lite ork, dra upp ett par kartonger och göra klart det här. Heja mig I can do it osv!

3 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag flyttar också imorgon. I samma jäkla värme. Fasar för det. Men har som målbild att så fort allt är flyttat in i lägenheten och flyttgubbarna har åkt, då ska vi leta reda på badet som ligger nära nya lägenheten och BADA. Sen får vi ta resten av flytten efteråt. Eller på måndag när det ska bli normala tjugo grader igen.

Tove sa...

Hur har ni det på den nya orten?

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}