onsdag, juni 3

Hade presentationen för cheferna igår. Den gick okej. Vår konsult var lite långsammare än vad jag hade hoppats/tyckte att vi hade gått igenom så det blev lite hastigt på slutet, men then again: bara boka nytt möte med nytt fokus och dra det då. Min kollega beter sig som en bebis och jag är så jävla sugen på att bara lämna över allting på studs för jag orkar inte bomullstrampa kring hans ego och valpiga bekräftelsebehov längre. Plus vi hade möte igår morse och diskussionen kring en fråga gjorde att jag bara kände total hopplöshet, och tacksamhet för att jag ska sluta och slipper battla med folk som bara ser en (sin) dimension och inte kundernas. Dagens gnäll.

Jag har precis varit och antikroppstestat mig förresten. Tror ju inte vi har haft det, men vi var sjuka runt 10 mars och jag var jättetät och konstig i några veckor efter det. Resultatet kommer ju inte förändra mitt beteende så till vida att jag kommer gå på restaurang eller åka tunnelbana eller hänga i stora grupper plötsligt, men det vore skönt att kunna åka till Hemköp utan att få rå-ångest. Köpte mig således ur det igen. 695 kronor kostade det den här gången, om nån undrar. Jag valde Werlabs som tar riktiga blodprov och analyserar i labb istället för ett sånt snabbtest på apoteket på en kvart pga känns mer trovärdigt.

Jaha, i övrigt då? Våra köpare vill flytta fram inflyttningsdatumet till början av juli istället för mitten av augusti. Ingen är lyckligare än vi för det. Främst för att jag nu kommer slippa oroa mig för att huset står helt tomt, vem som ska klippa gräset och vattna och rabatterna och blabla. Och dels för att vi slipper 1,5 månads brygglån, vilket i vårt fall med 3% ränta handlar om typ 15 000 kronor som vi slipper betala. Det är en sån där snordyr Webergrill med plats för pizzasten och murika och stekpanna det, och nästan lika mycket till. Som man, om man liksom kisar ganska mycket och använder välvillig logik, nästan blir på köpet nu ju, right?

Kan, när vi ändå är inne på ekonomispåret, meddela att våra fonder och pensionsspar osv i princip är återhämtat från kaosdippen där för några veckor månader? sedan. Min pappa håller på och meckar så sjukt mycket med sina grejer och köper och säljer och går ur och absolut att han tjänar mer ibland, men han förlorar också mer. Själv har jag ju den otroligt lata sitt still i båten-förvaltningen på mina pengar och det verkar ju ändå ha paid off. (Nu jinxar jag väl nåt här, men vill bara säga till alla er andra som kanske också får panik och kaninpuls att om man inte behöver pengarna NU så löser det sig ganska ofta på sikt iallafall. Tänker jag iallafall.)

Jaha, nu ska jag ha ett överlämningsmöte med en annan kollega som vill veta varför jag har ställt till en massa för honom när jag ändå ska sluta. Nej, det vill han inte veta, men jag tror att han lite tänker det. (Dock har det blivit till det bättre för nu fick vi igenom det så sorry not sorry).

Inga kommentarer: