onsdag, juni 10

Jag är så dålig på mitt jobb just nu. Har skjutit upp ett möte med min kollega två gånger för att jag inte har gjort min del på det vi ska göra. Ids inte ens ha dåligt samvete över det. Tänker på min chef som slutade och skillnaden nu. För mig, för vår grupp. Jag klarar mig. Jag ska sluta ändå och därför bryr jag mig liksom inte, men för dom som är kvar? Tuff uppförsbacke att få ihop det här till ett team när sommaren är över och alla ska tillbaka till kontoret. Vi har i princip ingen kontakt med varandra om vi inte har bokade möten. En gång i veckan drar chefen lite företagsinfo och så får vi "lyfta frågan" om det är nåt vi vill ta upp. Det gör ingen nånsin. Det går ju lite hand i hand med diskussionerna i inlägget kring mäns generella uselhet, men det här sociala kittet som vi kvinnor håller på och grejar med saknar viktighet...tills allt fallerar. Lite som klyschan (sanningen) att många män står med öppna munnar och inte fattar vad som hänt eller vad dom hade förrän det är borta när kvinnor äntligen får nog i en relation där de har stångat huvudet blodigt för att förklara, flagga för, skrika över bristen på kompanjonskap. Jag hoppas det här blir en passus i mitt liv, men det är en jävla ögonöppnare att jobba med bara män. Jag har skrivit det förut, men individuellt är alla trevliga, familjemän, lättsamma, skickliga osv. Men som grupp blir det så övertydligt att män (som grupp) saknar basic social skills. Saknar förståelsen för intryck och känslor. Saknar insikten i hur attityder påverkas av relationen bakom. Jag har kollegor som jag inte har pratat med sen början av mars. Vi har samma chef, men olika verksamhetsområden så våra vägar korsas inte "naturligt" eller vad man ska säga. Nu är det ju anekdotisk bevisföring här, men alla mina möten med män mynnar sällan ut i riktiga insikter. Det är lite flummigt prat om "återkoppling" och "strategi" och "verksamhetsutveckling" och sen rinner det mesta ut i sanden. Som jämförelse har jag haft fem möten med kvinnor jag knappt ens känner senaste veckan som har mynnat ut i direkt förändring. Ingen räds att prata om problemet (för inga egon såras av att identifiera ett problem) och istället för att lägga energin på att säga saker "rätt" har den lagts på att rätta saker som är fel.

Obs att jag 100% tror att en blandad arbetsplats vore det absolut bästa. Män har ju kvaliteter de också, men när det bara är de som märks blir det också jävligt tydligt hur stor kraften är bakom det osynliga jobbet kvinnor gör. Snacket i början av ett möte om vad man gjorde i helgen (där bägge både frågar och intresserar sig för svaret) som mynnar ut i nån kort story om att måla ett torp eller nåt gör att man VÅGAR dyka rakt in i det lite svårare efteråt. Distansen mellan mig och den jag pratar med har minskat och jag törs säga du, jag har det här problemet. Kan inte du hjälpa mig vrida lite på det? Att inte förstå vikten av det ena för att få det andra är kanske det starkaste draget män generellt verkar ha gemensamt.

6 kommentarer:

Åsa sa...

Jag har en kvinnlig kollega som är väldigt fyrkantig (och kanske därmed okvinnlig) i sitt sociala samspel med kollegor, projektmedlemmar, osv. Och som jag upplever det har alla väldigt svårt med henne, vet inte hur de ska ta hennes kommentarer, kritik och brist på trevligt småprat. Hon uppfattas som ofta som osympatisk. Och jag tänker att hade hon varit man hade det inte varit något konstigt alls... då hade hon bara varit en i mängden.

Linn sa...

Ja, men gud exakt! Kvinnor har inte "lyxen" att inte bry sig. Nu råkar jag personligen tycka att det är sjukt osympatiskt, oavsett om man är man eller kvinna, men 100% att kvinnor blir called on om dom råkar vara så.

Wim De Hart sa...

Jag är Kurt Lövgren från katrineholm, sverige och detta är mitt vittnesbörd. Den 16 februari 2020 ringde min fru till mig för att bara säga att det över betweet oss att vårt sexåriga förhållande var över det var patetiskt, jag försökte lugna henne men hon insisterade på att bryta upp eftersom hon träffade en annan trevlig kille i Plavecky Stvrtok. smärtan var för stor för att bära, så jag gick online för att söka hjälp, då såg jag en blogg om denna mäktiga trollkarl som heter Drigbinovia. Jag läste en hel del vittnesbörd om honom, men jag var inte säker på om han kunde hjälpa mig för att jag bodde i sverige, men jag bestämde mig för att prova. Jag mailade honom allt om mitt förhållande problem och min rädsla var avståndet, och han försäkrade mig att inte vara rädd att avståndet inte var ett hinder Eftersom vinden blåser så min hjälper skulle hitta mig inom 24 timmar. Jag litade på honom med hans ord omedelbart och följde hans instruktioner. Omedelbart efter 24 timmar efter att ha spelat besväret, när han lärde mig, kommer min fru som lämnat mig med en annan man tillbaka hem och började be om förlåtelse. Jag blev chockad förvånad och förvånad och jag var som "herrar", det fungerade som en charm. Därför bestämde jag mig för att dela detta underbara vittnesbörd om mina världen för att få kontakt med den här världshemliga trollkarlen, kallad Drigbinovia, angående eventuella problem eller uppdelningar via hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com kontakta hans WhatsApp / Viber +12532363028 tack för din tid?

Filippa sa...

Alltså hear hear! Sitter just nu i avtalsförhandlingar med bara bara bara gubbar (och någon man), och sen är det den kvinnliga advokaten och jag. Efter de förmöten vi hade (vi på vår sida) insåg jag att det skulle aldrig bli något av det här. De bara pratade och pratade. Tom klyschan att jag sa något smart, och inte ens trettio sekunder senare sa en man samma sak som en nyhet. FLERA GÅNGER.

Så jag föreslog raskt att vi skulle låta vår (kvinnliga) advokat föra vår talan och så fick vi alla chippa in om det behövdes. Allmänt bifall och jag tackade gudarna TIO OCH EN HALV timme senare när vi gått igenom halva avtalet... och två av snubbarna hade pratat ca 87% av tiden (advokaten resten). Hade vi inte haft henne som moderator hade vi inte kommit fram till en enda grej.

Kl två är det dags för andra halvan! Mvh Redan Less_78

LILIAN NIKKY sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERI STAV OCH DOMSTOLSFALL.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}