onsdag, juni 10

20 frågor

Hur lång är du?
166 cm

Skostorlek?
Jag hade 36, ibland 37 innan jag fick barn. Nu har jag 37 ibland men oftast 38. Kanske beror det också på att jag har blivit så bekväm? Orkar inte knöka in fötterna i trånga skor längre. Har därför också nästan bara sneakers.

Vad köpte du senast?
Mat. Var väldigt nära på att lägga en order på arket alldeles nyss, men hindrade mig när jag såg totalsumman. Om inte mat räknas så köpte jag blommor till vår städerska senast. 

Snurrar du spaghettin eller skär du den?
Snurrar.

Vad stod det i ditt senaste meddelande du skickade?
Här har du ett fritidshus som är KLART med vattenutsikt i Mariestad för 1,6. Till pappa.

Är du morgontrött?
Jag avskyr mornar. Svårt att vara morgontrött på samma sätt med barn tycker jag. Det är ju svårt att värja sig när någon liksom pratar JÄTTEHÖGT i ens öra tills man går upp och sen ska dom ha nåt på teve och nåt att äta och TÖRSTIG MAMMA! och kläder fast inte dom kläderna fast den och ja, nej men morgonen nuförtiden lämnar väldigt lite liksom plats att känna efter om jag är trött eller inte. Men hatar helt klart mornar lika mycket som jag älskar kvällar.

Är du romantisk?
Jag vet inte? Tycker det är mer romantiskt när vardagen flyter på än om jag skulle få blommor, men then again: vem gillar inte att bli uppvaktad? Skulle dock få PANIK om jag kom till ett hotellrum fullt av blomblad och sånt. Gillar mer fulromantik. Ni vet, ett hångel i soffan efter en gråtattack och sånt.

Har du söndagsångest?
Jag har haft det lite grann senaste veckorna för att jag verkligen inte vill jobba. Men vanligtvis inte.

Vad har du för väckningsalarm?
Två barn.

Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det?
Ja, såklart. Hela min uppväxt skulle jag säga.

Är du rädd för förhållanden?
Nej. Jag känner mig trygg i förhållanden.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag vet inte. Jag tror på gnista vid första ögonkastet.

Favoritläsk?
Alkoholfri cider från Somersby

Hur uppvaktar man dig?
Man skrattar åt det jag säger, är uppmärksam och ställer frågor och gör ett bra flow. Sen är man tydlig om man vill hångla.

Absolut inte din smak på killar?
Det här blir alltid så känsligt för nåns kille är alltid det jag inte vill ha (liksom min man såklart inte är alla andras cup of tea heller), men jag har otroligt svårt för den uppdaterade dräng-stilen typ sotarskjorta, linnebrallor med hängslen och gubbkeps. Vi har en granne som ser ut så och jag får liksom Emil i Lönneberga-vibbar med att slåss på logen och hota sina barn. Sen har jag otroligt svårt för långa ovårdade skägg, eller inte så mycket långa kanske som ovårdade. När det liksom spretar från hakan och ser ut som förrymt könshår, urk. Vårdade skägg däremot, det är fint. 

En bok du vill läsa?
The Starless Sea av Erin Morgenstern. Den ligger i min bokhylla redo för sommaren.

Vilken buss åker du oftast?
Nu var det väldigt längesen jag åkte buss, men 76:an kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Fest eller hemmakväll? 
Hemmakväll.

Favoritglass?
Magnums original i sån där ben and jerrys-förpackning.

Nämn tre saker på din att-göra-i-livet-lista:
Öppna ett pensionat
Bo några månader i Italien
Vara ihop med Andreas för evigt

2 kommentarer:

LILIAN NIKKY sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERI STAV OCH DOMSTOLSFALL.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}