måndag, april 27

Vi har landat och åkt till hotellet och...inget mer. Det här hotellet har allt. Alltså ALLT. Bibliotek, bar, två restauranger, innergård, megatrevlug personal och från vad vi provade när vi åt lunch/middag för en stund sen svingod mat. Och så luktar det gott. Och vi blev uppgraderade och har golv till tak-fönster med utsikt över Berlins zoo och parken med strutsar, antiloper, nån form av gnuer och nåt annat djur som ser ut som lite större getter men som Andreas ba dom ser ut som kor!. Vilket dom ju gör om lamm ser ut som älgar. Alltså inte alls.

Jag vill vänta in bilderna från vår fotograf innan jag skriver nåt om bröllopet för jag tror för en gångs skull att just det inlägget är värt att visas även i bild. Det var en helt fantastisk dag hur som helst. Fantastisk och ganska overklig men samtidigt verklig. Känslan nu är typ att jag inte kan säga min man på allvar för jag tror att nån ska hoppa fram och ba HA! Trodde du ja! Du är inte vuxen nog att fatta ett så stort beslut. Det hjälper kanske inte heller att den officiella delen av vigseln, själva jaet liksom var över på en sekund och kändes mest overklig. Ska det där lilla jaet liksom diktera resten av mitt liv nu? Ska ingen skriva under nåt eller liksom fixa nåt eller så? En annan sak är att vi lite var så fokuserade på bröllopet så vi glömde dagen efter och det faktum att vi var tvungna att hämta alla grejer på Fåfängan, vilket innebar att vi bar och släpade och diskade och städade och tvättade igår. Ingen nygiftsbubbla där inte. Låt oss hoppas att den kommer nu istället.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Grattis igen. Låter helt förträffligt i Berlin ju, så bra det blev! Minns när du satt och skulle välja resmål osv. Längtar förresten ihjäl mig efter bröllopsinläggen, SÅKLART GÖR DET SIG BÄTTRE MED BILDER! :)

Linn sa...

Menåh! Tack!