tisdag, april 28

Dom har ställt in en flaska champagne IGEN nu

Idag har jag varit utomhus! Hurra för mig! Vi gick en liten sväng på stan, mest på KaDeWe och kollade på dyra grejer och köpte en burk risottoris för en femtiolapp för burken var så snygg. Sen tog vi u-bahn till Kreuzberg och käkade lunch på ett franskt litet kafé och sen åkte vi till hotellet igen, där vi är nu. Jag tänker läsa en stund och Andreas snarkar så jag gissar att han tänker sova lite. Ikväll ska vi käka på Katz Orange efter ett tips hos Berlin-Johanna. Förut såg jag en Emu jaga nån form av illerdjur och sen höll strutshanen på med nån parningsritual. Det var också roligt.

4 kommentarer:

Den där Andreas sa...

Det låter som att ni har det helt perfekt! Dels att man kan turista i en storstad utan göra så mycket, vilket liksom är väl skönt på en bröllopsresa. Men också att man kan chilla och ta det lugnt på ett hotell som inte ligger vid en strand.

Ska själv till Berlin i slutet på maj, men nu börjar jag ju längta ännu mer efter mitt eget bröllop i oktober och den resan som vi inte vet om den blir av ännu. Men, var och måttade mig för en måttsydd kostym idag. Kändes lyxigt bara det.

Mirijam sa...

Älskar att ni har eget zoo som medföljer rummet, kan man få en bild på det också tack?

Sofia sa...

Vet inte vad för tips ni har fått mer men skrev ett berlinfavvoinlägg efter att vi var där:
http://appledear.blogspot.se/2013/06/berlin.html
Tror du måste gå till Shakespeare and Sons. Tror jag faktiskt.

Linn sa...

Andreas:Åh, jag är nästan lite avis för att ni har allt det göttiga framför er! Och visst är det nåt speciellt med alla specialgrejer som beställs inför ett bröllop. Både jag och Andreas typ grät när vi hämtade vigselringen för det kändes så officiellt.

Mirijam: Jag hoppas att du känner att ditt behov blev lite tillfredställt?

sofia: I hearts you!