onsdag, april 1

Media jag intar IIII

Nä, men det här med att lista allting i en enda lång lista? Det blir ju helt oläsligt efter ett tag. Vi gör så här, gammal info finns under taggen Media jag intar 2015 . Ur medieperspektiv

Böcker i mars
Jag har inte läst en endaste bok i mars. Buhu. Jag ska läsa under påsk tänkte jag. Ska till och med ta en sväng förbi pocketshop på vägen hem.

Filmer i mars

Alex Cross
Tammy (ja, igen. Den är värd det.)

Serier

Girls

Nashville

Looking

Togetherness (HALLÅ ALLA MÅSTE SE!)

New Girl

House of cards

Transparent (SNÄLLA SE DEN HÄR OCKSÅ!)

The Unbreakable Kimmy Schmidt

Masterchef Australia

Hela England Bakar

SVT Världens fakta: Pingviner, pingviner (ALLA SOM VILL SKRATTA MÅSTE SE)


Podcasts i mars

Serial

Agnes Volds Sommarprat
Agnes Vold är immunolog, doktor och en massa andra smarta grejer och hon pratar om ojämställdheten och ojämlikheten inom högre utbildning med massa bra statistik och om hur hennes quest är att få nyblivna föräldrar att bli  mindre oroliga.

Agnes Volds Vinterprat (Hon hatar på dammhetsen och pratar om världens syn på vad som är renligt och vad som inte är det uppbackat av fakta, inte åsikter)

Louise Linders Sommarprat
Louise Linder är prästen som är med i Gift vid första ögonkastet och jag tycker att hon verkar vara så jävla vettig och den timman jag lyssnade på hennes sommarprat i fredags är förmodligen en av mina bättre under det senaste året. Hon pratar om sorg och relationer och alltså ALLA MÅSTE LYSSNA PUNKT.

1 kommentar:

Maria sa...

Tack för tips! Kollar på Togetherness med Nils nu. Båda gillar. Älskar när det händer.