fredag, april 10

Berlin, vilken restaurang/bar får vi inte missa?

Ja, vi åker ju på en minimoon måndagen efter bröllopet, alltså om drygt två veckor (IIIH), till Berlin. Vi kommer bo precis vid Berlin Zoo, men eftersom Berlin är så inihelvete lätt att ta sig runt i så tänker vi att vi lätt kan flytta på oss. Det jag tigger efter är alltså superba ställen att hänga på. Jag käkar ju inte thai/indiskt pga allergier men i övrigt är vi game. Jag gillar ju mest mysiga ölhak och men det vore ju kul att gå ut och riktigt finkäka en kväll iallafall så om ni sitter inne på Tipset så hit me up! Alltså snälla, vore superschysst med socker på toppen.

5 kommentarer:

inte skyldig sa...

Åh! Bästa Berlin! Har några tips i min bloggis under etiketten Berlin, men ger gärna fler. Återkommer!

egoistiska egon sa...

Ingen fancy restaurang men god hamburgare och goda drinkar: white trash fast food. Deras pommes heter "Fuck you french fries", och det är på den nivån. Hehe.

Johanna i Berlin sa...

Kolla in min Belinblogg! Skrev ett inlägg om vårens bästa restaurangtips för inte alls länge sedan (jag bor i Berlin sedan sju år tillbaka ). Hoppas att ni får en härlig minimoon! bloggar.aftonbladet.se/johannasberlin

Maria sa...

Åh, Berran!

Mädchenitaliener har superbra pasta.
Och för härligt undangömt ölhäng (med god stenugnsbakad pizzaslize till om man blir hungrig) med utsikt över hela stan rekommenderar jag Klunkerkranich som ligger på taket av ett köpcentrum i Neukölln. Man får åka hiss till högsta våningen i köpcentrat och sedan gå där bilarna kör i parkeringshuset, för att nå taket. Vi trodde att vi blivit lurade, för det kändes inte som att vi skulle hitta något där uppe, men PANG, världens mysigaste rooftop-bar. Sandlåda, solstolar, musik, pizza etc.

Linn sa...

Tack för tips! Ska absolut kolla in! Både fuck you fries och rooftopbar låter ju helt FAB!

Och Johanna: *starstruck* Jag var inne på din blogg och kollade och har mailat länkar till mig själv så jag kan kolla innan vi åker. Är sjukt avis på att du bor där.