söndag, april 19

Ibland tänker jag att jag ska skriva nåt fint om mitt liv liksom som motsats till allt det där gnället jag vanligtvis håller på med men så tänker jag att ni ju kan läsa mellan raderna och gull är ju rätt tråkigt att läsa om och ja, så struntar jag i det. Men nu tänker jag inte strunta i det. Jag tänker gulla skiten ur det här inlägget för han jag tänker gulla om är fkn värd det, och så mycket mer.

Ibland tänker jag att jag lever i en dröm. Att ingen annan någonsin kan ha det så bra som jag har det. Att ingen annan kan ha haft sån tur att dom har prickat in just den personen som på något sätt är den perfekta mixen av precis likadan och precis tvärtemot som jag har. Det kan vara små grejer, som att gilla lika starkt kaffe eller känna att det nog är dags för en öl snart i samma sekund på semestern eller att kunna sova lika länge på helgmornar. Eller stora saker som att ha precis rätt nyans tålamod för att orka med mina känslosvep eller ha en vilja att allt ska vara så bra det bara kan vara som är större än viljan att få som man vill. Eller mittemellan saker som att ha ett tempo som drar ner mitt hetsande och få mig att göra smartare val.

Jag pratade med Lotta på min möhippa och sa att skämt åsido så finns det ingen som gör mig till en bättre person än Andreas och hon sa att det märks så himla väl. Och hon har rätt. Ingen får mig så lugn så trygg så glad så mjuk som han.

Ingenting får mig lika lycklig som det faktum att han ler när jag ler.

Min älskade finaste vackraste människa på jorden, ingenting får mig lika lycklig som att få ynnesten att dela min vardag med dig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Precis så ska det vara. Ying/Yang, valfri Josh Groban låt et socker i bolognesen.
Good on ya!

egoistiska egon sa...

Åh ja precis så ska det vara!

Johanna sa...

Precis så. Fasen vad härligt Linn! Så himla fint. Snart är ni gifta, sjukt roligt att få följa dig/er här. A verkar vara en toppenman och det känns som att ni matchar varann perfekt.

minahistorier sa...

Väldigt fint skrivet.

S sa...

Låter helt fantastiskt! Så himla glad för din skull, att du och A hittat varandra.

Maria sa...

Åh vad fint skrivet. Jag tänker att han också kan skatta sig lycklig som har en person som skriver så fina ord om en.

SARA sa...

Så himla fint det är med kärlek och ro i bröstet. Och alldeles alldeles snart är ni gifta! Länge leve ni!

Annika sa...

Å, så underbart! Jag förstår precis vad du menar, för exakt så där hade jag det med. All lycka till er!