tisdag, december 6

Snigelspår på intåg

Min favvokille på jobbet (han som skulle spoona med mig häromdagen) tog precis av sig sin stickade tröja (stickat = hett) och under hade han en halvtajt vit långärmad tisha. Alltså. ALLTSÅ. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Vita tishor och jeans på killar är en hit!

6 kommentarer:

Omomigen sa...

Jag läste "vita trosor och jeans" och ba...okej? Jaja, alla gillar vi olika grejor.

Linn sa...

hahaha! Nej, vita trosor på killar undanbedes. Dock att jag och Lisa kallar en av våra revisorer för "pojktrosan" pga att han ser ut som en sån kille som har troskalsonger.

Annika sa...

Haha. Du och dina snigelspår.
Du är sjukt rolig

Elsa sa...

En het bringa + ljumskar makes me meaow. När man bara skymtar det sådär då tishan åker upp då tröjan dras av, GAH. (Hoppas du får göra mer än spoona)

Linn sa...

annika: Du kan vara rolig.

Elsa: hehe, ja. Kommer ej göra mer än spoona pga han är typ gift och kär i sin tjej som är urgullig btw. Vi är bara office BFFs.

Alice Foster sa...

Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141