onsdag, december 7

Bloggen undrar

Jag har oregelbunda hjärtslag och har haft det i typ två dagar. Hjärtat ba bam-bam-bam-badadadaadadabam. Helt på random tidpunkter och oberoende av fysisk aktivitet. Är det farligt? Ska jag gå till doktorn? Nån som vet?

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Som vårdkunnig bör man (jag) vara en aning restriktiv i medicinska råd utanför professionen, men i grunden så är du orolig - besök en läkare. Oregelbundna hjärtslag kan bero på massa saker, från ingenting till exempelvis stress eller annat.

Linn sa...

Jag förstår ju att det absolut inte går att diagnosticera via en blogg. Ville mest veta om det var farligt eller inte och om jag googlar slutar det bara med att jag tror att jag ska dö. Tack för hjälpen!

Maria sa...

Jag har haft det flera gånger och varit och kollat upp det. Om du går till vårdis så gör de EKG. För mig beror det mest troligt på ångest. Men det kan vara massa annat också. Jag har hur som helst hållit mig vid liv flera år med oregelbundna hjärtslag, om det kan lugna dig. Fast det är rövigt när det kommer när man ska sova, eftersom huvudet då tänker "somnar du så dör du".