söndag, december 18

Dagens hat

I väntan på att mina gäster ska komma tillbaka lyssnar jag på Musikhjälpen (ni har väl skänkt pengar?) och en av mina hatlåtar spelas just nu: What a feeling. Då kommer jag osökt att tänka på mina andra hatlåtar: Kom igen Lena, It's raining men och valfri Kentlåt. Jag kan på riktigt bli sur av att höra nån av låtarna ovan. Dom är provocerande jävla skräniga och ja, blä helt enkelt.

6 kommentarer:

Tears and Pearls sa...

Agnes gjorde What a feeling riktigt riktigt dåligt...

A. sa...

Äntligen någon som håller med mig om Kent. Skulle iofs kunna tillägga valfri låt med Håkan H...

Annika sa...

Håller med. Hatar raining men, förstår inte Kent (Mend et gör ingen egentligen)och håkan ..tja.

Lägg till allt av Nickelback och Takida också...HATAR dem.
Hårda män som egentligen har känslor.öhö.

Johanna sa...

Kom igen Lena gör mig hemmakär och lyckobubblig i hjärtat, i övrigt är jag med dig.

Linn sa...

T&P: Ja, det är ju också sant. Men låten i största allmänhet är heller inte bra.

A. Jag kan numera lyssna på nån låt av honom, men kom igen Lena och känn ingen sorg för mig göteborg får mig att kväljas.

Annika: Alltså tusen gånger hellre nickelback och takida än it's raining men eller I will survive. Uhhh.

Johanna: Alltså, jag förstår ju att andra kan ha olika uppfattning än vad jag har, men Kom igen Lena får mig att vilja ta fram en hagelbössa och skjuta vilt omkring mig.

Alice Foster sa...

Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141