onsdag, december 7

Ja, jag tjatar om mina kompisar men det är bara för att dom är väldigt bra

Varje gång jag träffar Sofia känner jag att shit, vilken person jag sitter här mittemot! Förutom att vi har himla roligt så är hon så himla smart och öppen. Och den blandningen gör att jag känner att jag måste tänka till och vrida och vända och våga. Att träffa Sofia är som att få en privatkväll med en terapeut och det menar jag verkligen bara på det bästa sättet. Det är en lyx är vad jag menar. Och innan ni springer iväg och tror att jag utnyttjar henne och att vi bara pratar mig mig mig så vill jag stoppa er. Det handlar inte ens om att prata om mig. Det handlar om att saker hon säger får mig att fundera och vilja bli bättre verkligare smartare. Det och tusen saker till gör att jag är så himla glad att vi hittade varandra.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Det här är kanske det finaste jag hört. Och att säga "det samma" skulle vara så himla torrt men alltså DET SAMMA! Så himla glad!

Alice Foster sa...

Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141