onsdag, januari 9

Fråga bloggen

Alltså, vad är grejen med att folk är sura över att påslakan inte har hål i hörnen? Är folk efterblivna och kan inte hålla i både täcke och påslakan samtidigt? För här kommer ett tips: Håll i ett kortsidehörn på täcket. Trä in handen(fortfarande hållandes i hörnet) i täcket upp i hörnet på påslakanet. Använd den andra handen för att ta tag på utsidan om påslakanet runt hela hörnet, täcke and all. Upprepa på andra sidan. Skaka. Trä ner resten av skiten, stoppa in hörnen och skaka igen. KLART. Arbetsinsats: 15 sekunder. Varsågoda för instruktion.

7 kommentarer:

Elin sa...

sure. om man har en normal storlek på täcket. jag har ett dubbeltäcke och det är fan till att få till det, vingbredden är ju inte direkt 2.40 meter. mer 1.40...

Linn sa...

Men hur kan hålen spela roll då? Det är ju inte direkt så att hålen minskar bredden.

Lisa sa...

Tack Linn, för att du tar upp denna viktiga fråga, pga HAR UNDRAT JÄVLIGT LÄNGE, vaaaaaad är skilllllnadeeeeen? Det är ju bara att bädda.

Mvh
Lever med en man som "inte kan" bädda rent.

Annika sa...

Åh jag kan lätt förklara det jobbiga med det. Hatar nämligen påslakan utan hål.
Vid bäddningen..inga problem. Jag gör ungefär som du beskrivit ovan.
Det är SEN helvetet börjar. 8För att vara dramatisk)
På natten åker mitt täcke av någon anledning ner lite och helt plötsligt har du 10 cm tyg innan täcket börjar. irriterande men lätt fixat i liggande position genom att stoppa in händerna i hålen, hitta täcket och sedan vispa till. Utan hål= leta på utsidan på täcket efter hörnet på täcket, krångla som fan innan man kan göra vispmomentet. Förstår du nu? ha?

Kerstin sa...

Hur ställer du dig till de som har hål varken i hörnen eller längst ner, utan bara en slits i sidan?

Kajsa sa...

Angående detta med att ta bort hålen i hörnen känner jag bara, varför!? Varför ta bort nåt som fungerar? Varför göra oss människor förvirrade?!
En gång när jag var på semester så hade påslakanet ett stort hål mitt på framsidan. DET var förvirrande.

Anonym sa...

Eller, vänd påslakan ut och in, håll i hörnor på både täcke och påslakan, skaka ner påslakan. Hur enkelt kan det bli? Med det sagt så avskyr jag dock också när hålen saknas.