söndag, januari 13

Jag tror att jag tycker om honom lite. Han gör mig lugn och får mig att känna mig snäll och fin och bra och glad och det är fan en fin egenskap det. Kan vi inte kollektivt lite hålla tummarna för att han tycker att jag får honom att må bra också? Att han också tycker att det finns potential till nåt fint i det här.

12 kommentarer:

Annika sa...

Alla tummar hålls och har hållits ett bra tag nu. Börjar få lite kramp..men det är det värt.

Linn sa...

Tack Annika! Jag ska komma ihåg det här.

Anna sa...

Jag håller tummarna. Har också gjort länge. Kärlek är fint när den är fin.

Johanna sa...

Jag tycker det låter som att du tycker om honom ganska mycket. Jättefint är vad det är!

Johanna sa...

Håller också tummarna, såklart.

Åsa sa...

Det är alltid läskigt att inse o erkänna att man tycker om någon på det sättet. Fast det är också fint o härligt ;) Tror som övriga tyckare ovan att du tycker om hon ganska mycket.... Lycka till!!

Själv går jag i valet o kvalet om jag ska höra av mig eller inte till en viss person..ibland vill man ju bara ha facit i handen från början?!

Åsa sa...

*honom...inte "hon"missade några bokstäver ;)

Boel sa...

Jag tror att det är bra att låta det få kännas pirrigt och glatt, utan att tänka för mkt. Om det känns roligt, mysigt, kul så har det potential att bli kärlek, och det är bra fint det. Men det betyder inte att det ska kännas kärlek idag! Och verkar ju som om ni tycker det är varmt och roligt båda två. Roligt att läsa denna historia, pirret känns ända hit!

Linn sa...

Ni är så himla fina! Men jag tror att Boel är nåt på spåret här; det handlar mest om potential just nu. Inte nån pang-boom-förälskelse och "han flyttade in och sen flyttade han i princip inte ut"-story. Men att det för en gångs skull finns nånting som kanske skulle kunna växa, inshallah.

Åsa sa...

Potential att växa är bra! :)

Bubbel sa...

Myyyyysigt - ja självklart håller jag alla tillgängliga tummar och tår för att det är så!! :)

Jojjo sa...

Jag håller också tummarna, hoppas verkligen att det är nu det händer!