lördag, september 22

Dagen i ord: teve, soffa, leveranspizza

Åh gud. Jag hade glömt hur irriterande Christina i Parenthood är. Det blossade upp ilska bara när hennes hår dök upp i rutan.

Har förutom Parenthood S04E01-02 kollat på säsong ett av Modern family och New girl samt S05E02 av SoA. Nej, jag har inte gjort så mycket annat idag. Och pizza-delivery-snubben skrattade väldigt hjärtligt åt att jag beställde pizza från pizzerian 100 meter från min dörr.

9 kommentarer:

Sofia sa...

Har också kollat s05e01 och 02 av SoA men parenthood väntar. New girl har jag redan sett hela säsongen, väntar på nästa. Hur spännande är SoA eller? Ojojoj. Orkar nästan inte vänta. Så jobbigt bara att det inte finns nåt annat att göra.
Puss!

Linn sa...

Har du inte sett nåt avsnitt parenthood? Eller bara inte nya säsongen?

Sofia sa...

Nya säsongen bara.

Agnes sa...

Helt OT men jag tänkte laga det här som en icke-sliskig romantisk middag till min sambo på onsdag. Ev. blir det bara köttet och nån annan variant på potatis/tillbehör. Tänkte höra om du har någon vinrekommendation till detta? I vanliga fall brukar jag ha en aning om vad jag är sugen på men nu är det typ allt som är vin (rött, vitt, dessert) såatte lite svårt att välja. Plus att jag inte riktigt får någon smakförnimmelse av att läsa receptet som ger någon hint. (Har du inget tips frågar jag bara systemet eller vinhyllan hemma.)

http://jaglagarmat.blogspot.se/2010/05/appelmarinerad-flaskfile-med.html

Linn sa...

Agnes: först, den rätten har so far 100% liggutdelning enligt dom som testat. No pressure alltså. Närå, men kör alltihop, även potatisen. Den behövs för maximal gottma. När det gäller vin så vet jag inte riktigt. Jag är rätt dålig på vad som passar ihop och brukar mest bara dricka det jag tycker är gott. Men kolla med Systembolaget du. Jag har nog både druckit nåt Sauvignon Blanc från Nya Zeeland och nån Valpolicella-vin till. Dock ej samtidigt.

Linn sa...

Smakmässigt är det för övrigt en ganska syrlig äppelton med sidosmak av timjan och rostad vitlök. Och mildhet från creme fraiche-såsen.

Agnes sa...

Linn: Hehe, annars vore det väl min ambivalens högsta dröm just nu att dricka både rött och vitt till. Men bra att ha fått lite smakreferens att förhålla sig till, fick direkt en bild i huvudet av vad jag skulle vilja dricka till. Håller tummarna på liggfaktorn nu. Tack för svaret!

Linn sa...

vet dock ej hur gott det hade varit, men du kan ju alltid dricka vitt när du lagar och rött när du äter? Och varsågod för svaret. Det var så lite så. Hoppas det blir gott!

Agnes sa...

Kan nu rapportera att rätten fick 100% utdelning på alla punkter! SÅ freakking gott, precis vad jag var sugen på fast jag inte visste om det. Älskar äpple i mat, för det mesta, sambon med tydligen. Skadar ju inte heller att Discovery finns att köpa nu, godaste sorten! Tog ett vitt vin till, råkade ha en riesling hemma som var rätt fruktig och blev väldigt bra ihop med rätten. Ligga blev det också så statistiken är intakt. Tack för recept!