onsdag, september 26

Om blickar kunde döda

Förut stack jag in huvudet i köket och ba får jag prata med dig sen när du har ätit färdigt? till min chef. Efter en minut kom han stressandes med matlåda och vattenglas i handen och ba VI KAN TA DET NU DIREKT!, helt hysterisk. När jag sa att jag tyckte att han skulle äta upp först tittade han på mig och ba du får inte använda den där blicken om det inte är viktigt, Linn. Såatte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi!! Hur gör du?! Lär gärna ut din teknik. /Karin

Linn sa...

Jag beter mig lite som hitler bara. Och säger saker sjukt fort. Vet ej om det är nåt att ta efter dock.

Annika sa...

Alltså på ett sätt tror jag att du är sjukt läskig. Rolig men läskig. Jag skulle vara svinnervös för att träffa dig på riktigt. Skulle komma på noll roliga skämt och kanske typ bara 3 kassaoch sedan skulle jag bara stå där som en fårskalle och vifta med mina röda naglar tills du blev äcklad och skällde ut mig. Det skulle förmodligen ta 2,5 minut.

Linn sa...

Annika: alltså i jobbet kan jag nog erkänna att jag är lite (för) tuff ibland, men privat är jag faktiskt inte alls läskig. Jag är glad och lyssnig och trevlig. Och jag skulle kolla om du hade långa naglar innan jag började gnälla om det. Skulle aldrig gorma om nåt som nån i närheten faktiskt har på sig. Det skulle ju vara astaskigt.

Annika sa...

Hoppas ändå att jag får chansen att träffa dig någon gång. Jag hade nog fått ta mig en hutt innan men det hade det nog varit värt. Och naglarna skulle jag klippa innan.