måndag, januari 20

I helgen har jag varit på 50% jättebra humör och 50% vidrigt humör. Det senare för att vi som sagt ska renovera vinden vilket innebär att vi måste städa/rensa/tömma densamma och jag har ställt upp och låtsasförträngt att jag har två lådor med kläder där uppe märkt "Att sälja" som jag sorterade ut innan vår flytt i december 2018. Det är ju så förbannat tråkigt att steama och granska och fota och skriva annonser, men nu ligger det iallafall fjorton annonser uppe och jag har foton på allt annat så det gick ju framåt även om jag var som ett åskmoln hela lördagen. Jag identifierade efter ett tag också irritationen som stress för att vi var tvungna att ta tag i tråk i helgen för kommande helg åker jag till London med pappa för att hänga med min syster och nästa helg ska vi på fest och sen ska jag på två stycken butiksturnéer och prata med personal om våra grejer. Summa summarum är att jag kommer vara borta, för mig, väldigt mycket från mina barn och för att toppa det så kommer det dessutom börja byggas och vara byggkaos nånstans mitt i det. I söndags sket vi i alla måsten och drog till Tyresö slott direkt efter frukosten. Solen sken på klarblå himmel och fåglarna kvittrade, vattnet glittrade och barnen var överlyckliga och smutsiga och jag fick gå i två timmar med solen i ögonen och andas in frisk luft. När vi kom hem fick jag dessutom ta lunchsovet med Nils och att somna kind mot kind med en knubbig tvååring kan ju vara meningen med livet. Sen vaknade jag, tog ytterligare en promenad och träffade Julia och gick och pratade lite och när vi kom in badade Andreas barnen medan jag gjorde klart mina Traderaannonser. Sen somnade bägge ungarna innan klockan åtta och vi kunde kolla på tre avsnitt av Masterchef Australia.

1 kommentar:

Safa Sadat sa...

Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta en bra stavningskaster som kan hjälpa mig, först trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, växtbaserade botemedel mot sjukdom, astma, artrit, könsbrist, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem, jobbfrämjande, Tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +37258031247
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka