onsdag, november 20

Shit list

euroflorist, obviously. Fick mina pengar, men maken till idiotisk affärsidé. Hoppas dom går i konkurs.

Boxer, tv-leverantören ni vet. Vi har Telia idag, men dom är skitdyra och vår rabatt kommer löpa ut nu i december så jag kollade på lite alternativ och vi kan ha boxer och dom hade ett bra erbjudande så jag signade. Det är kanske en månad sen och de kanaler som jag enligt paketet ska kunna välja finns inte att välja någonstans. Har fått kanske tre on-boarding mail med information om att logga in på mina sidor och välja, men det finns ingenstans. Står inget mer än att logga in i mina sidor på deras FAQ eller ett ord om att det inte går innan startdatum av abonnemanget (om det är det som är problemet). Hatar dåliga kundupplevelser och har nu även mailat deras kundtjänst för att se om det kanske kan gå att cancellera ordern i och med att startdatum ligger framåt i tiden (troligtvis inte). Är hellre kund hos en dyr leverantör där allt har gått 100% smidigt från dag 1 än nåt som irriterar mig.

Cyklister. Dumma, jävla människor utan trafikvett. Jag är ju sur på det här varje år, men vi tar det igen: det är mörkt ute. Bilar väger väldigt lågt räknat 10 gånger mer än vad cyklister gör. Massa gånger fart = stoppsträcka. Stanna vid övergångsställen (företräde gäller fotgängare, cyklister ses som fordon). Ha otroligt starka lampor på cykeln. Använd reflexväst.

Ok, nu ska jag se på Elf. Hej.

4 kommentarer:

/nina sa...

Tv? Köp en apple tv och strömma. Jag slutade betala för linjärtv när jag insåg att jag kan se det mesta via apparna när jag vill.

Filippa sa...

Eller en Chromecast, smidigaste jag gjort. Kommer aldrig betala för TV-TV igen =)

LoHe sa...

Nyfiken fråga: Varför TV?
Håller helt med Nina. Vi har inte haft annat än SVT (okej, har väl fyran och 6:an också men tittar ALDRIG NÅGONSIN på något där) sedan vi flyttade till hus för sex år sedan, har inte saknat det någongång. Allt finns på AppleTV. 109 spänn för Netflix är allt vi betalar.

emma sa...

som ganska nyligen körkortsinnehavare var jag precis i kalifornien. amerikaner är ju inte direkt kända för att köra bra, men folk som bor i kalifornien är verkligen KATASTROFALT dåliga. vilket är så konstigt med tanke på att de kör så otroligt mycket bil. du kan knappt kolla i backspegeln för att du ser inget annat än en stor bil uppkörd i röven, de har seriöst INGA säkerhetsavstånd, inte ens på motorvägarna. i usa är det ju tillåtet att köra om på båda sidorna vilket kanske hade känts okej om de signalerade filbyten, men det är ju tydligen lite för mycket begärt. var med om så många riktigt farliga moment och det här är alltså folks vardag? jag är helt förbluffad. en bra grej med två veckor i kalifornien är att man tycker att folk i sverige kör som gudar ...