onsdag, november 27

Nej, men det är väl bara att cavea och erkänna tantstatus. Jag mailade boxer häromveckan för ja, men jag var lite irriterad. Och sen frågade jag om dom kunde tänka sig att cancellera min order istället för att ha en sur kund och nu ska dom "se vad dom kan göra". Räknar minst med ett priserbjudande och då är det ju värt att vara kvar. Alltså jag hör er för övrigt om apple tv och chromecasts och whatnot. Vi har en sån där smart-tv som har typ alla appar i, och vi har nog en apple tv nånstans i nån låda också förresten. Men min man gillar nyheter i det linjära flödet och jag tycker att play-tjänsterna som kommer med där man kan spola och ta bort reklam och sådär är soft. Kollade t ex på Bergs nya hem eller vad det heter igår. Den hade jag aldrig kommit på att titta på utan tv-tv. Vi har också Netflix, HBO, Viaplay och CMore (det sista gratis genom min mans förra jobb iofs) så kostnadsmedvetenheten i det här är är låg.

Annars går jag runt med nån jävla skräpförkylning från barnen som blossar upp varannan dag, the fuck? Igårkväll kunde jag inte svälja, imorse var det helt okej. Andreas åker till Rom på lördag morgon och kommer hem sent på måndag kväll och jag ber till gudarna att det inte kommer blossa upp när han drar. Pappa kommer i och för sig och hjälper till. Love him dearly, men ibland är han inte alltid enbart en hjälp. Aja, ikväll ska vi ha team-middag på jobbet och jag ska få äta friterad brysselkål så den dagen den sorgen isåfall va.

Vi har adventspysslat lite också. Satt upp några stjärnor och en adventsljusstake och jag gick lite loss på Plantagen och fixade vår trappa/framsida. Det kostade jetemycket pengar, men det är rätt mycket vi kommer kunna ha nästa år OCH det är billigare än snittblommor så att eh..


Inga kommentarer: