lördag, november 24

Verkligheten verkligheten verkligheten

Det jag kanske har svårast att förlika mig med egentligen är väl att vi kanske inte kommer att ses igen. Att han kanske inte känner för att ses igen. Hur det kan gå från att vara näranäranära till att vara okej vi hörs hejdå och kanske ingenting mer har jag så himla svårt att ta in. Det är fan skitjobbigt med killar som är mysiga för jag och min kropp och mina hormoner kan inte alls hålla isär närheten och det mjuka fina och verkligheten. Knulla fattar jag. Det är en sak och det kan definitivt vara helt känslofritt och mest bara ett euforiskt afterglow, men det här med att ligga nära och pussas och känna hud under händerna och äta frukost ihop och skratta och liksom finhångla, inte sexhångla? Jag kan nog inte egentligen hantera det. 

Jag kan inte analysera det. Där ligger problemet. Jag kan inte analysera det för det är inte logiskt och det följer inget mönster och det går inte att kontrollera eller parera eller styra. Det är känslor och jag som i vanliga fall litar blint på magkänslan kan inte det för magen och huvet och kroppen säger helt olika saker. 

3 kommentarer:

Karolin sa...

Hej!

är också singel, och ibland läser jag din blogg... för att den är bra.. ehh.. och för att du liksom, ja, fångar hur det är (inte bara detta "singel", utan annat också). Liksom.

Och jag tänker så här att jag, precis som du, vill analysera. Men det går ju inte, som du skriver. Det går inte att hantera, för kan man hantera, så känns det inte längre. Och det vore ju synd.

Samtidigt som det är jävligt surt att hålla på och "leva" med saker. Bara liksom "ta det som det är" och "känna, inte tänka". Allvarligt, vad handlar det om!? Nä fan för det.

Fast det kan gå det med. Lösa trådar överallt, jo... det kan funka.

Hare bra

minahistorier sa...

jag tycker också att det där är skitjobbigt. har svårt att stänga av och liksom "mysa" (avskyr det ordet) dagen efter utan att ha känslor. då kan jag lika gärna gå hem. men ibland så behöver jag det där, även om det är med nån jag vet att det inte kommer att funkar med. ibland behöver jag mer än sexet och då kan det funka. om jag distanserar mig lite. men äh, det ska man ju egentligen inte behöva göra!

Linn sa...

Hej Karolin!

Vad kul att du känner igen dig och att du gillar att hänga här. Välkommen!

Alltså, jag har ingen aning. Jag vet inte ens vad jag gör längre, men jag tänker att så länge jag inte mår dåligt av det så är det bara att göra det. Om jag tror att jag kommer må sämre efteråt låter jag bli. Och analyserandet försöker jag låta bli så mycket jag bara kan för att inte reagera på grejer som inte ens har hänt och kanske inte ens kommer hända. Typ så.

Ha det bra du också!

Minahistorier: Jag tänker att det bästa är att bara göra det, trots att det blir känslor efteråt. Jag försöker lära mig att känslor inte är farligt och att jag inte kommer gå sönder av att få lite känslor heller. Dock att det är SKITSVÅRT.