måndag, november 26

Och så tänker jag gud, det är lugnt! och går och lägger mig och hahahahahaha. Det är så inte lugnt. Han gillar mig inte han gillar mig inte han gillar mig inte. För-i-helvete huvudet! Jag vet ju inte ens om JAG gillar HONOM! Det är väl viktigare ändå? Låt mig sooooooova!

2 kommentarer:

elsa sa...

Haha, är vaken nu och tänker exakt samma. Vi verkar ha kastats in i internet-dejtandet vid samma tidpunkt, känner igen mig i allt du skriver om det i princip.
Speciellt det där med känslorna. Jag kan ju inte ha sex med någon jag inte är attraherad av också till personligheten (det kan man ju avgöra hyfsat snabbt) och redan där är det väl som upplagt för att snabbt få -någon typ av- känslor. När man träffat någon flera gånger, och det är helt obv att det bara var tänkt att vara kravlöst och kanske lite sex och sådär, och det blir att man sover över varje gång och gosar varje morgon och njuter av närheten... och det gör lite lite ont i bröstet när han går på morgonen. Då blir man förvirrad. Vet inte heller om jag tycker om honom EGENTLIGEN, men ändå kan jag inte låta bli att problematisera. WAH.

Linn sa...

Jag och min kompis Lisa gjorde dejtingregler för några år sen. På toppen av den listan var

MAN FÅR INTE VARA MYSIG OM MAN INTE MENAR DET.

Lättare sagt än gjort dock eftersom det är sjukt mysigt att ha det mysigt.