torsdag, november 22

Tips från coachen

Oh my god. Ska vi prata lite om det här med dejter och killar ändå eller? Jag säger ja. Här kommer lite tips till er killar, och tjejer, därute som tycker att det är en bra idé att
- prata om andra dejter
- prata om ex
- prata om hur karriären har sett ut från -92 och framåt
- lägger upp nakenbilder där ni kramar er själva
- inleder en konversation med het du e rå
- hela tiden referera till nån form av peng

DON'T.

Ingen vill höra om nån annan när man är på dejt (om det inte var en vansinnigt misslyckad dejt som gör en rolig historia, men även då). Ingen bryr sig om din chef tyckte att du var ett ace under den där mässan eller vad du gav för tavlan i vardagsrummet. Och nakenbilderna? Hahahaha. Ba...nej.

3 kommentarer:

jessie sa...

Ha, ha! Åh, jag har min första internetdejt ikväll och är ruggigt nervös och inbillar mig det värsta. Men jag hoppas att det inte blir så där illa. ^_^

Linn sa...

Men gud, lycka till! Jag hoppas också att du slipper. Men du, (förlåt för klyschan) men det är bara att vara som du är med din bästa kompis. Då kan du iallafall gå därifrån efteråt och känna att du var sjukt härlig, oavsett hur resten av dejten går. Håller tummarna!

ps. Ska ha internetdejtz ikväll också, med ny snubbe som jag den här gången har pratat med på telefon innan bara för att försäkra mig om att han inte är sådär skum. Så håll lite tummarna för mig också, okej? ds.

nippertippa sa...

Åh, tack! Och himla bra tänkt faktiskt; att vara som man är med sin BFF. Håller tummarna för att du får en bättre dejt ikväll!