måndag, mars 14

Är på glukosbelastning, ingen vet egentligen varför

Men herregud människor, sluta posta faceswapbilder! Det är ungefär lika intressant som att lyssna på en vit medelklassman berätta hur saker och ting är. Nu ska jag ligga här i två timmar och vänta på att få reda på att jag inte har diabetes eftersom ingen tror det men jag ändå måste göra ett pga "står i vårdplanen" och ha tråkigt. Hustlade till mig ett eget rum så jag slipper väntrummet, men dötiden kommer jag inte undan. Har med mig The universe versus Alex Wood, men funderar på att sova istället.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag har aldrig gjort den där belastningen. Två gånger nämndes det aldrig, en gång pratade jag mig ur den. Verkar vara lite hipp happ med det där.

Och håller med om ansiktsbytena. Var det inte poppis för typ tre år sedan också?

Linn sa...

Nej, alltså jag tror inte att det är så himla vanligt. Vet att det är praxis för samtliga i Skåne, men tror att dom flesta gör det antingen om blodproven visar höga sockervärden eller som i mitt fall att jag faller inom övervikts(katastrof)kategorin och får nån specialplan som vår barnmorska verkar tycka är onödig, men ändå på nåt sätt mäts/värderas på baserat på hennes "så syns det att vi har bockat av alla rutorna" kommentar.

Och ja? Jag tänkte precis på det också. V a r f ö r har det kommit tillbaka?