lördag, mars 19

Påsk-o-planer

Pga viss rädsla för att bebin ska komma trots en dryg månad kvar till beräknad leverans så stannar vi i Stockholm över påsk. Det känns jättekonstigt. Pga oklart vägrar min pappa bestämma om han behagar komma hit. Det var nåt med väder och golf och nån middagsbjudning och gud vet. Det känns också jättekonstigt. Min syster har ju valt att bosätta sig på andra sidan nordsjön och är av förklarliga skäl inte heller hos oss. Vi ska alltså fira påsk helt utan familj och det känns askonstigt att helt plötsligt ha en massa ledig tid utan nåt att fylla den med. Har försökt locka hit Alltfinnsredan med kille på långfredagen, men i övrigt har vi inga planer alls. Funderar på att dra en hemester och boka in oss på nåt hotell i stan och ba götta oss med room service eller kanske en date night och sen hotellfrukost dagen efter. Är det nån som har nåt göttigt hotell att rekommendera? Har bott på Scandic Grand central som var förvånansvärt bra och framförallt prisvärt samt på Lydmar som var fantastiskt men oh-så-dyrt. Jag tänker att vi inte vill lägga Lydmarpriser, men kan tänka mig mer än Grand central. Tips på det?

5 kommentarer:

Alltfinnsredan sa...

Hallå alltfinnsredan har ju glömt att svara att vi gärna kommer men ska vi köra sen lunch istf middag? Måste iväg aptidigt på lördagen.

Lisa sa...

Alltså Nobis var suveränt, framförallt deras frukost!! Prismässigt kanske mer som Lydmar men ibland råkar man ju på bra erbjudanden...

Anonym sa...

Story hotel på Riddargatan? /hannamag

Sofia sa...

Ja! Om jag skulle ta hemester skulle jag checka in på Ett Hem. Lätt. Do it. http://www.etthem.se/

Linn sa...

Gud, så himla bra tips!