söndag, april 14

Har även hunnit leka med min kompis unge och tagit en promenad

Vaknade med sprängande huvudvärk imorse och låg en halvtimma med en vetekudde över huvudet men har nu fått ge vika och har tryckt i mig tabletter. Har även hunnit med att göra klart mitt CV, skriva ett cover letter och skicka in en ansökan om ett jobb som känns SUPERROLIGT men också sjukt scary för det är stort och jag kanske inte har kompetensen, men det tänker jag att dom får bedöma så jag söker iallafall plus ska be kostymen ringa och work some magic så håll tummarna för en intervju är ni söta. Plus, man ska aldrig söka jobb man känner att man kan för då blir man uttråkad. Man = jag.

Och hotellnatten var fan-fucking-tastisk. Vi drack champagne och åt charkuterier och jag åt en entrecote som smälte i munnen och nån äppel/xantésorbet och sen drack vi sprit och gick till Cadierbaren på Grand och hånade gamla, rika människor och drack champagnedrinkar och avslutade kvällen med att stänga baren på hotellet med personalen. Sov som en jävla prinsessa under ett fluffigt täcke och käkade frukost i en och en halv timma igår. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar att ta lyxsemester från mitt liv och hur positivt det påverkar mitt mående i stort.

Var även på Moderna museet och förutom att jag verkligen inte förstår "konst"/konst så var det trevligt. Vi käkade lunch på Restaurang Hjerta på Skeppsholmen (gå dit, urgott och supertrevligt!) och sen åkte vi hem till mig och bytte überlyx mot svennetacos, sourcreamchips. påskmust och Happy Feet 2. Sjukt tillfredställande det också måste jag säga.

Inga kommentarer: