tisdag, april 10

Hälsan själv va

Mitt största problem är min förmåga att tycka att jag är värd en belöning. Typ jobbat hårt, värd belöning. Varit ute och gått, värd belöning. Ringt jobbigt samtal, värd belöning. Och med belöning menar jag mat, vin och cigaretter. Det hade ju inte varit ett problem om jag aldrig hade jobbat hårt, ringt jobbiga samtal eller varit ute och gått, men nu gör jag ju samtliga med regelbunden basis och jag vet inte jag om kroppen tycker jag är så där himla snäll som jag tycker att jag är.

Idag har jag varit jätteduktig på jobbet och nu ba ååååh vill bli vinfull, vill äta god mat, vill röka. Borde gå hem och straffa mig själv med sallad och kranvatten istället, men jag tror att belöningshuvudet kommer vinna den kampen.

10 kommentarer:

elsa sa...

I hear ya. Vissa dagar tycker jag att jag förtjänar belöning för att jag stiger upp ur en varm säng.

Johan sa...

Jag tänker att det är dumt att inte lyssna på spontana instinkter, speciellt om dom inkluderar vin.

Linn sa...

elsa: true dat.

Johan: Sitter och är mycket sugen på vin just nu. Tror jag ska hälla upp.

Milea sa...

Oh va jag känner igen mig - även om det i mitt fall alltid är ett glasspaket där jag tycker att guldkanten på tillvaron är att jag får äta hela själv, utan att behöva dela med mig.

Linn sa...

Milea: Haha! Det där har jag aldrig förstått. Bodde med en kompis en gång som lätt kunde käka upp en 2litersförpackning själv. Det var imponerande.

Johan sa...

Ja gör det. Vem vet vad som kan hända med en massa uppdämda belöningar.

Linn sa...

Du vill att jag ska bli packad! Du vill att jag ska fylleblogga!

På fredag. Jag lovar. Då ska jag ta en vanlig hederlig soff-fylla.

anydaynow sa...

Haha, är likadan.

Från det ena till det andra så fick du mig att kolla upp TLC i helgen. Slutade med att jag satt och glodde på My Big Fat Gypsy Wedding, Say Yes to the Dress & Toddlers & Tiaras halva påsken. Lovez it! Är nu sugen på att kolla upp 19 Kids and Counting. Hehe

Johan sa...

Haha, nej då. Gillar bara inte plågsamma belöningsförsök.

Linn sa...

anydaynow: Ha! Triumf! Join the TLC fanclub.

Johan: Fast jo, lite.