torsdag, april 19

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag är en fjant som svimmar av sprutor så överlåter jag det med varm hand till nån annan som inte skrämmer barnen. Istället publicerar jag vad som kan tyckas vara slacktivism på en blogg, MEN DET ÄR DET INTE! För nu vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


För varenda unge

2 kommentarer:

Jojjo sa...

Hur kan man INTE posta det inlägget? Hittar dock inte inställningarna för att pinga Twingly, vet du?

Linn sa...

Eller hur? Gå hit och skriv in din bloggadress: http://www.twingly.com/ping