tisdag, april 24

Bra, då är vi överens då?

Snälla förklara för mig varför hela den här betala räkningar-grejen är så himla jobbig för 95% av Sveriges befolkning? Jag kan nog helt ärligt säga att det tar mig cirka 2 minuter att godkänna mina räkningar för betalning och fixa med en förinställd överföring mellan mitt lönekonto och mitt räkningskonto och sen sker ju resten med automagi. Så himla ojobbigt så det finns inte. Jag kan förstå känslan av att alla pengar bara försvinner är lite trist, men det är livet liksom. Pengar är inte till för att brännas, dom är till för att betala räkningar. Okej? Okej. Då slutar ni genast upp att gnälla om det.

Nåt annat ni kan sluta gnälla om är vädret. Det är. Okej? Det är liksom ingen vits att ba buhuhuuuu det snöar/regnar/är kallt/är varmt/är vår/är höst/är sommar/är vinter. För det kommer fortsätta vara så eftersom det är så naturen fungerar.

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

Exakt!

Annika sa...

Vi är definitivt överens.
Bah...vad folk är jobbiga.
Hatar folk.

Omomigen sa...

Buhu, jag har glömt och betala och nu oooorkar jag inte och är jag en sjukt ostrukturerad människa som inte ens har ett e-leg och hur gör man föresten såna där e-räkningar? Allvarligt alltså.

Däremot var det rätt göttigt att ignorera finvädret och äta chips under täcket när resten av världen joggade. Puss.

Ps. Jag saknar dig. Ingen har skällt på mig på flera veckor.

Linn sa...

Colombialiv&Annika: yey oss!

Omomigen: men skärp dig! Fixa e-leg och lägg till e-fakturor genom att klicka på nåt som förmodligen heter e-faktura eller nåt sånt i din internetbank. Världens bästa grej, I tell ya.

Saknar dig också!

Omomigen sa...

Haha, du är så lättprovocerad. Puss.

Lena på ekonomin sa...

Word!

emster sa...

Jag måste dock säga att våren har gjort bort sig något så fruktansvärt. blir ej längre inbjuden till min födelsedag.

hej då våren din jävla loser, hej sommar.